Asus M5A78L-M LX3 İle FX 8350 Uyumlu mu?

LexonTR

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler, başlıkta belirttiğim Asus M5A78L-M LX3 anakartını almak istiyorum fakat kafamda bir soru var.
FX 8350 ile uyumlu mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
@TechnoNИ Peki hocam işlemciyi o anakarta takarsak ne olur ? Anakart kısadevre mi yapar yoksa işlemci mi zarar görür yada her ikiside mi zarar görür ?

@TechnoNИ Peki hocam işlemciyi o anakarta takarsak ne olur ? Anakart kısadevre mi yapar yoksa işlemci mi zarar görür yada her ikiside mi zarar görür ?
Aynı sorunu bende yaşamıştım. Bilgisayar çalışabilir fakat doğru sıcaklıkları göremeyebilirsin bende işlemcim boşta 200 derece gözüküyordu. Mavi ekran sorunları ile karşılaşabilirsin ve en önemlisi işlemci tam performansında çalışamaz. O anakarta FX 8300 veya FX 6300 takarsan daha iyi performans alırsın veya FX 8350 kullanacaksan en kötü 970 serisi anakart tercih etmelisin.
Bir şey daha ekliyeyim ben yaklaşık 6 ay bu anakart ile FX 8320 sorunlarla kullandım ve sonra 970 serisine geçtim işlemciye ve anakarta zarar gelmedi ama yinede çok mecbur değilseniz o şekilde kullanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…