Asus M5A78L-M LX3 İle FX 8350 Uyumlu mu?

LexonTR

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler, başlıkta belirttiğim Asus M5A78L-M LX3 anakartını almak istiyorum fakat kafamda bir soru var.
FX 8350 ile uyumlu mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
@TechnoNИ Peki hocam işlemciyi o anakarta takarsak ne olur ? Anakart kısadevre mi yapar yoksa işlemci mi zarar görür yada her ikiside mi zarar görür ?
Aynı sorunu bende yaşamıştım. Bilgisayar çalışabilir fakat doğru sıcaklıkları göremeyebilirsin bende işlemcim boşta 200 derece gözüküyordu. Mavi ekran sorunları ile karşılaşabilirsin ve en önemlisi işlemci tam performansında çalışamaz. O anakarta FX 8300 veya FX 6300 takarsan daha iyi performans alırsın veya FX 8350 kullanacaksan en kötü 970 serisi anakart tercih etmelisin.
@TechnoNИ Peki hocam işlemciyi o anakarta takarsak ne olur ? Anakart kısadevre mi yapar yoksa işlemci mi zarar görür yada her ikiside mi zarar görür ?
Bir şey daha ekliyeyim ben yaklaşık 6 ay bu anakart ile FX 8320 sorunlarla kullandım ve sonra 970 serisine geçtim işlemciye ve anakarta zarar gelmedi ama yinede çok mecbur değilseniz o şekilde kullanmayın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı