Doğukan Karaca Decapat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2019 #1 Herkese merhaba. Öncelikle anakartımın chipset ses ve diğer sürüclerini yükleyeceğim fakat güncel sürücülerini bulamadım. Yardım ederseniz çok güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2019
Herkese merhaba. Öncelikle anakartımın chipset ses ve diğer sürüclerini yükleyeceğim fakat güncel sürücülerini bulamadım. Yardım ederseniz çok güzel olur.
Çözüm 2 2 261538 7 Ağustos 2019 İndirip göz attım dosyaya direk setup üzerinden kuralabilirsiniz bir problem yok. Realtek ses yongasına sahip sistemler için gerekli olan Windows 10 64 Bit sürücüsü. Genişletmek için tıkla... Realtek High Definition Audio Driver
İndirip göz attım dosyaya direk setup üzerinden kuralabilirsiniz bir problem yok. Realtek ses yongasına sahip sistemler için gerekli olan Windows 10 64 Bit sürücüsü. Genişletmek için tıkla... Realtek High Definition Audio Driver
lordleos Megapat Katılım 10 Haziran 2013 Mesajlar 74 Çözümler 1 6 Ağustos 2019 #2 Soruyu tam anlayamadım ama sanırım istediğiniz şu; ï½ï½ASUS Türkiye www.asus.com Son çıkan sürücüler bunlar. Artı 0 Eksi
Soruyu tam anlayamadım ama sanırım istediğiniz şu; ï½ï½ASUS Türkiye www.asus.com Son çıkan sürücüler bunlar.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 6 Ağustos 2019 #3 M5A78L-M LX3 Sürücüler & Araçlar | Anakart | ASUS Türkiye https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-7-series-chipsets/760g Realtek High Definition Audio Driver Üzerinden kuralabilirsiniz. Artı 0 Eksi
M5A78L-M LX3 Sürücüler & Araçlar | Anakart | ASUS Türkiye https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-7-series-chipsets/760g Realtek High Definition Audio Driver Üzerinden kuralabilirsiniz.
KS KS Doğukan Karaca Decapat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2019 #4 261538 dedi: M5A78L-M LX3 Sürücüler & Araçlar | Anakart | ASUS Türkiye https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-7-series-chipsets/760g Realtek High Definition Audio Driver Üzerinden kuralabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabın için fakat ses sürücüsü için hangisini kuracağım birden fazla driver bulunuyor anakartım hangisini destekliyor Artı 0 Eksi
261538 dedi: M5A78L-M LX3 Sürücüler & Araçlar | Anakart | ASUS Türkiye https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-7-series-chipsets/760g Realtek High Definition Audio Driver Üzerinden kuralabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabın için fakat ses sürücüsü için hangisini kuracağım birden fazla driver bulunuyor anakartım hangisini destekliyor
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 7 Ağustos 2019 #5 Anakartın sitesinden direk setup ile kurabilirsin. Ses driveri o kadar fark yaratan bir unsur değil. Değişikliği anlamazsın bile. Artı 0 Eksi
Anakartın sitesinden direk setup ile kurabilirsin. Ses driveri o kadar fark yaratan bir unsur değil. Değişikliği anlamazsın bile.
KS KS Doğukan Karaca Decapat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2019 #6 261538 dedi: Anakartın sitesinden direk setup ile kurabilirsin. Ses driveri o kadar fark yaratan bir unsur değil. Değişikliği anlamazsın bile. Genişletmek için tıkla... Evet bende düşündüm ama 2015 tarihli bir driver şuan herkes 2019 sürümlü driver yüklüyor pek bir fark olmazsa direk sitesinden kurayım Artı 0 Eksi
261538 dedi: Anakartın sitesinden direk setup ile kurabilirsin. Ses driveri o kadar fark yaratan bir unsur değil. Değişikliği anlamazsın bile. Genişletmek için tıkla... Evet bende düşündüm ama 2015 tarihli bir driver şuan herkes 2019 sürümlü driver yüklüyor pek bir fark olmazsa direk sitesinden kurayım
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 7 Ağustos 2019 #7 İndirip göz attım dosyaya direk setup üzerinden kuralabilirsiniz bir problem yok. Realtek ses yongasına sahip sistemler için gerekli olan Windows 10 64 Bit sürücüsü. Genişletmek için tıkla... Realtek High Definition Audio Driver Artı 0 Eksi Çözüm
İndirip göz attım dosyaya direk setup üzerinden kuralabilirsiniz bir problem yok. Realtek ses yongasına sahip sistemler için gerekli olan Windows 10 64 Bit sürücüsü. Genişletmek için tıkla... Realtek High Definition Audio Driver
KS KS Doğukan Karaca Decapat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2019 #8 261538 dedi: İndirip göz attım dosyaya direk setup üzerinden kuralabilirsiniz bir problem yok. Realtek High Definition Audio Driver Eki Görüntüle 424979 Genişletmek için tıkla... Tamamdır böylece sitesindeki 2015 tarihli driverı kurmama gerek kalmadı direk bunu kurayım çok teşekkür ederim zamanını ayırıp ilgilendiğin için. Artı 0 Eksi
261538 dedi: İndirip göz attım dosyaya direk setup üzerinden kuralabilirsiniz bir problem yok. Realtek High Definition Audio Driver Eki Görüntüle 424979 Genişletmek için tıkla... Tamamdır böylece sitesindeki 2015 tarihli driverı kurmama gerek kalmadı direk bunu kurayım çok teşekkür ederim zamanını ayırıp ilgilendiğin için.