PC'yi ilk topladığımda fark etmedim ama sonradan fark ettim ki 1 tane ram slotumu işlemci soğutucum yiyor ve oraya RAM takmam imkansız durumda. Şuan PC'de 2 x 4 GB Corsair Vengeance 1600 MHz RAM var. Recep abinin bir videosunda RAM'leri aynı renkteki slotlara takmanın önemli olduğunu ve sorun çıkmaması için bunun gerekli olduğunu söylemişti. Şimdi ben 2 RAM'i aynı renklere taktım, aralarında 1 boşluk var, anca oraya takabilirim yeni bir RAM'i. Sizce yeni bir RAM almalı mıyım boş slota? Bir sorun çıkartır mı? Diğer RAM'lerle uyumsuzluk falan?
Anakartım ASUS M5A87 modeli.
Anakartım sanırım AM3+ destekliyor fakat, bu yeni Bulldozer işlemciler çıkmadan evel üretilmiş. Şuan Phenom X4 965'im var. Onu Bulldozer serisinden birisiyle değiştirirsem anakartım destekler mi, sorun yaşar mıyım? Bir de yeni bir soğutucu almama gerek kalır mı?
Şimdiden teşekkürler.
Anakartım ASUS M5A87 modeli.
Anakartım sanırım AM3+ destekliyor fakat, bu yeni Bulldozer işlemciler çıkmadan evel üretilmiş. Şuan Phenom X4 965'im var. Onu Bulldozer serisinden birisiyle değiştirirsem anakartım destekler mi, sorun yaşar mıyım? Bir de yeni bir soğutucu almama gerek kalır mı?
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: