Asus M5A97 R 2.0 vs Gigabyte 970A-UD3P

Fearon

Hectopat
Arkadaşlar topladığım sistemde 2 anakart arasında kararsız kaldım sizce hangisini seçmeliyim? driver yetkili servis ve malzeme kalite açısından asus diyorum ama rengi kasa kötü duracak gibi o yüzden gönlüm us3p den yana ve araştırdığıma göre ud3p daha az ısınıyormuş sizce hangi anakartı seçmeliyim.

Sistem:

CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA

Gigabyte 970A-UD3P yada Asus m5a97 r 2.0

AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI

ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI

GSKILL 4GB RIPJAWS DDR3 1600MHZ CL9 1.5V TEK MODÜL RAM

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

M5A97 daha iyi bir seçim olacaktır. Servis hizmetleri açısından Asus önde zaten. Görünüş olarak da pencereli bir kasa kullanmıyorsanız sorun olmayacaktır.

M5A97 daha iyi bir seçim olacaktır. Servis hizmetleri açısından Asus önde zaten. Görünüş olarak da pencereli bir kasa kullanmıyorsanız sorun olmayacaktır.
Kasa olarak kalite,kolay montaj ve görünüş olarak Corsair Carbide 200r seçtim birde asusun kartı ısınma yapıyormuş doğrumu?

Kasanız penceresiz bir kasa olduğundan görünüşü bir kenara bırakabilirsiniz. M5A97'nin kuzey köprüsü biraz ısınıyor sadece. Problem yaratacak derece olduğunu duymadım. Kasa içi hava akışını da düzgün bir biçimde sağlarsanız problem olacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı