ASUS M5A97 R2.0 İçin RAM Önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Anakartım bu. Üzerinde 4 GB RAM var. Fakat ben buna 4 veya 8'lik RAM eklemeyi düşünüyorum.

Adsız.png

Şuan içindeki RAM böyle gözüküyor ama 1333 MHz olması gerekli. Neden bu kadar düşük gözüküyor onu anlamış değilim.
Yeni RAM için önerileriniz nedir?

Şuan içindeki RAM böyle gözüküyor ama 1333 MHz olması gerekli. Neden bu kadar düşük gözüküyor onu anlamış değilim.
DRAM Frequency değerini 2 ile çarparsanız RAM frekans değerlerini elde edersiniz.

Yeni RAM için önerileriniz nedir?
SPD kısmında bilgisayarınıza takılan RAM ile aynı değerlerde yeni bir bellek edinebilirsiniz.

Yeni takılacak belleğin;
  • Timings Table altındaki voltaj değeri,
  • Memory Slot Selection bölümünün altındaki Max Bandwidth parantez içi değerin 2 ile çarpılarak takılacak belleğin frekans değeri,
  • Memory bölümünde CAS# Latency(CL) değerinin birebir uyumlu olması gerekiyor.

Yeni takılacak belleğin;
  • Timings Table altındaki voltaj değeri,
  • Memory Slot Selection bölümünün altındaki Max Bandwidth parantez içi değerin 2 ile çarpılarak takılacak belleğin frekans değeri,
  • Memory bölümünde CAS# Latency(CL) değerinin birebir uyumlu olması gerekiyor.

Peki bunları alacağım yerden bu özelliklere nasıl bakacağım ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı