Asus M5A97 R2.0 tabanlı sistem

OguzhanDark

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben şimdi bu sistemi almayı düşünüyorum ama sistemi uyumlu mu ve yeni nesil oyunları yani Assasin's Creed 4 , Call Of Duty Ghost , Battlefield 4 gibi oyunları ultra ayarlarda kaldırır mı ve maksimum kaç fps alırım? Yardımcı olursanız sevinirim.
1543967_700048423351823_1575251149_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğin bileşenler hakkında sıradan yorum yapayım dedim;(kafadan parça yazıyorum araştırması sana kalmış)
hepsinden önce anakartını bir sağlam seç madem bu kadar bütçen var M5A99lara bak Pro, Evo vs.
HDD'in iyi, soğutucuyu incelemedim. Hyper Evo 212 de seçebilirsin sen bilirsin.
işlemci ve RAM'ler de güzel. Güç kaynağını 80+ yapsan yeterlidir bence ama sana kalmış. Gold falan seçmişsin o bakımdan diyorum.
Eğer klavye, mouse pad, kulaklık, ve monitörden falan kısarsan biraz ekran kartını Gtx780 alabilirsin ama Gtx770 de gayet iyidir.
Yine bütçeye göre SSD de al sistemi SSD'ye kur çok rahat edersin benden demesi, tekrar düzenle bence bir sistemini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle güç kaynağını CX 750M ile değiştirin. 100 TL cepte.
SSD'yi sonradan alabilirsiniz. Onuda çıkardığımızda 400 TL cepte.
GTX 770'i çıkarıp R9 290 PCS+ eklersek sistem adam olur.
Soğutucuyu Hyper 212 Evo yaparsanız iyi olur.
O fare bilgisayara uymamış.
Kasayı ve güç kaynağını çıkarıp Corsair 400R almanızı tavsiye ederim. Bütçeyi aşarsa kulaklığı çıkartabiliriz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı