Asus M5A97 sistem yükseltme

Soğutmaya faydası var, kartın arka kısmına zarar gelmemesi içinde iyi bir faktördür. İlla arka plaka olmak zorunda değil. Benim önerdiğim HİS RX 480 8 GB modeli fiyat olarak daha ucuz ve arka plakaya da sahip.

Hocam HIS'in garantisi nasıl iyi mi ?

Bir de Soğutması filan iyi mi sizce ?

Çok duyulan bir marka değil. Kaliteli olduğunu biliyorum ama MSI kadar var mı sizce ?

Genel olarak sizin önerdiğiniz ekran kartı mı iyi yoksa MSI Armor mu ?

Ona göre bundan sonra onu önereceğim.

HIS soğutması ve garantisi iyi bir firmadır, ülkemizde duyulmaması kötülemek için bir sebep değil. RX 480 modeli de oldukça başarılı.

Kötülediğim yok zaten. Kaliteli olduğunu biliyorum.

Soğutma olarak iyidir, kart Furmark işkence testinde maksimum 71 dereceye çıkıyor. MSİ bir adım daha önde marka kalitesi ve pazar payı olarak. Garanti konusunda bilgim yok, ithalat garantili olabilir mi acaba bu model, Nanokatalog sitesinde belirtilmemiş ama ithalat garantili olması lazım, bu firma doğrudan Türkiye'de satış yapan bir firma değil. Nanokatalog sitesinde ekran kartı özelliklerinde arızalı kartı birebir değiştireceğini ve yeni bir kart verileceğini belirtmiş. Bu durumda bir sıkıntı olmaz zaten, Türkiye garantili modellere yönelebilir.

Gigabyte RX480 8GB 256Bit GDDR5 G1 GAMING Ekran Kartı (GV-RX480G1 GAMING-8GD)

★ Sapphire RX480 4GB 256Bit GDDR5 NITRO Ekran Kartı (11260-13-20G) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri

★ Sapphire RX480 8GB 256Bit GDDR5 NITRO+ O.C Ekran Kartı (11260-01-20G) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri

Bu modellere ya da senin önerdiğin RX 480 8 GB Armor modelini alabilir. Armor modeli şuan Teknobiyotik sitesinde yok yalnız.

Soğutma olarak iyidir, kart Furmark işkence testinde maksimum 71 dereceye çıkıyor. MSİ bir adım daha önde marka kalitesi ve pazar payı olarak. Garanti konusunda bilgim yok, ithalat garantili olabilir mi acaba bu model, Nanokatalog sitesinde belirtilmemiş ama ithalat garantili olması lazım, bu firma doğrudan Türkiye'de satış yapan bir firma değil. Nanokatalog sitesinde ekran kartı özelliklerinde arızalı kartı birebir değiştireceğini ve yeni bir kart verileceğini belirtmiş. Bu durumda bir sıkıntı olmaz zaten, Türkiye garantili modellere yönelebilir.

Gigabyte RX480 8GB 256Bit GDDR5 G1 GAMING Ekran Kartı (GV-RX480G1 GAMING-8GD)

★ Sapphire RX480 4GB 256Bit GDDR5 NITRO Ekran Kartı (11260-13-20G) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri

★ Sapphire RX480 8GB 256Bit GDDR5 NITRO+ O.C Ekran Kartı (11260-01-20G) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri

Bu modellere ya da senin önerdiğin RX 480 8 GB Armor modelini alabilir.

Bu linkteki fiyatlar uçmuş :O

Nanokatalog candır. Çok ucuz bir mağaza.

Ürünleri Almanyadan temin ettikleri için ucuz olduğunu duymuştum.

MSI Armor'da sırf Arka Plaket olmadığı için HIS RX 480 alınır mı sizce ?

Armor'un görüntüsü beni benden alıyor. Bu yüzden bırakamıyorum :/

Ama mantıklı olanı seçmek gerek. Yoksa Fanboylardan farkımız kalmaz.

HIS daha ucuz ve soğutması da iyi gibi gözüküyor. Arka Plaketi'de var hem.

Mantıklı olan HIS RX 480 gibi.

Çok teşekkür ederim üstadlarım her iki sistemi de inceledim sizin belirttiğiniz üzere her iki sistemin çok uçuk performans farkı olmadığını söylemişsiniz bu sebeple @BERWAR üstadımın önerdiği sistemdeki kasanın tip güzelliği ve ekran kartındaki soğutucu plakayı göz önüne alarak tercih edeceğim.

Çok teşekkür ederim ilgi ve alaknız için Allah razı olsun.

Sapphire RX 480 8 GB Nitro modeline de bakabilirsin, tavsiye ettiğim ekran kartı ithalat garantili olması lazım. Sapphire modelleri Türkiye garantili olarak satılır bu modelde de arka plaka mevcut.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı