Asus M5A99Fx Pro R2.0 ve FX-8350 Sistem Toplama

newbieee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bir süredir internet üzerinden yeni bir bilgisayar toplamak için araştırma yapıyordum ve sürekli yolum bu siteye çıkıyordu. Sonunda kayıt oldum ve tecrübelerinizden istifade etmek istedim.

Toplayacağım bilgisayarda Cubase, Wavelab gibi müzik programlarını kullanacağım. Öncelikle kafamdaki sistemi yazayım. Önerilerinize göre şekillendirmek istiyorum.

Ekran kartı ve dvd writer eski sistemimden kullanmayı düşünüyorum. Amd Radeon Hd 6870 ekran kartım sanırım bana yetecek. Arada bir leauge of legends oynuyorum o kadar.

Overclock yapmayı düşünmüyorum ama stock fanın çok gürültülü olduğu yazılmış yorumlarda, bu yüzden sessiz olduğunu duyduğum zalman'ı tercih ettim ama thermaltake contac 30 da çok övülmüş.

Bu alacağım üçüncü bilgisayarım olacak ve diğer ikisi de amd işlemciye sahipti. En sonuncusu amd athlon 64 x2 5200+ idi. Açıkcası cubase'de iyi performans alamadım hiçbir zaman. Ama tabii üzerinden 5-6 sene geçti ve teknolojinin çok ilerlediğini görmekteyim. Athlon 5200'de yanılıyor olabilirim 512 kb cache bellek varken bugün fx 8350'de 16mb mevcut galiba. Çok fark edeceğini umuyorum. Yine de bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar render işlemlerde ille de intel derse bütçeyi zorlayıp i7 işlemcili bir sistem toplamaya çalışacağım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı