Asus M70AD ve GTX 1050 Ti performans sorunu

Kompistik'TR41

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart • ASUS PRIME Z690-P WIFI D4 5333MHz
İşlemci • Intel® Core™ i9-12900F
Ram • XPG 16GB (2x16GB) Spectrix D41 RGB DDR4 3200MHz CL16
Psu • Thermaltake Toughpower GF1 850W 80+ Gold
Kasa • Cooler Master MasterBox TD500 v2
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Öneri üzerine MSI GTX 1050 Ti 4 GB OC ekran kartını aldım PC'ye taktım. Ek güç gerektirmeyen bir ekran kartı fakat istediğim performansı alamıyorum. İşlemcim iyi, araştırıp bakarsanız hak vereceksiniz. Power ise 300 watt diye biliyorum, yani özelliklerinde yazan o fakat bir türlü oyunlarda tam randıman alamadım. İlk başlarda çok iyi, vakit geçtikçe takılmalar oluyor. Bu da canımı sıkıyor. Power değiştiremem maalesef özel üretim PC olduğu için. Bana yardım eder misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ssd ile sorun halledildi.
Sistemi ssd ile oyunları hdd ile kullanıyorum performans şahane.

Herhangi bir sorun var mı ? hala işleyişini sürdürüyor mu ?

Sorun yok performans aynı yazdığım gibi şahane ama aynı sisteme ek 8 veya 4 gb ram takılabilir.

Sorun yok performans aynı yazdığım gibi şahane ama aynı sisteme ek 8 veya 4 gb ram takılabilir.
Benim eski kullandığım bir kasa ve köşede duruyor kardeşim arada sırada pcyi işgal etmesin diye onada bir ekran kartı almak istiyorum bu sitedekiler yetmez falan diyordu guc kaynagına acılan konularda o sorunu cozmek ıcın bırsey yaptınız mı ? yoksa yetıyormu

Eğerki bahsi geçen kasa m70ad ise çıkartın onu köşelerden üzerine bir ssd ve gtx 1050ti takarsan canavar yapabilirsin.
Ciddi anlamda bir oyun bilgisayarı elde etmiş olacaksınız bütçenize göre ek güç kaynağı gerektirmeyen en üst modeli söyledim size.

M70AD TR005S modeli olması lazım ve demin asus'u aradığımda Upgrade işlemini
NVIDIA® GeForce GT620 1GB/2GB
NVIDIA® GeForce GT625 2GB
NVIDIA® GeForce GT630 2GB
NVIDIA® GeForce GT640 3GB/4GB
NVIDIA® GeForce GTX650 1GB
AMD® Radeon HD8350 1GB
AMD® Radeon HD8570 2GB
AMD® Radeon R7 240 2GB
AMD® HD Graphics

Sadece bu kartlarla yapabilirsiniz dedi. gülebildim sadece ama çok ciddi konuşuyordu inanasım gelmedi dersem yalan söylemiş olurum

Merhaba Kompistiktr41,

Ayni sekilde bende m70ad bilgisayarina sahibim sizin birkac gündür sizin mesajlarinizi inceliyorum baska platformlardada gerekli arastirmalari yaptim bunun üzerine Msi 1050 , ssd 120, 8gb ram aldim upgrade etmek istiyorum yakin zamanda yardiminiz dokunursa cok sevinirim.

Cevabinizi bekliyorum

Tesekkurler.

Şuanda kullandığım sistem güncel olarak bu ve tek değişiklik ek olarak 8 gb ram ilavesi gtx 1050 ti 4 GB OC ve sandisk ssd plus 120 gb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…