Her markanın alınabilecek ürünleri ve alınmayacak ürünleri vardır. Fanatiklik yapmayıp akıllı bir tüketici olarak "ben paramın karşılığını en iyi hangi üründe alırım" diyerek alışveriş yapmak daha doğrudur diye düşünüyorum.
Monster oyun bilgisayarı almıştım. Performans olarak gayet iyi idi ancak fan seslerinden dolayı sattım. Monster fiyat performans olarak en uygun gaming laptoplar arasında yer alıyor.
Bazı ASUS bilgisayarları kötü olabiliyor. Fakat iyi olan, orta-üst sınıf arası, malzeme kalitesi yüksek özelliklere sahip bir laptop tercih ederseniz önerebiliriz. 2008 model M51Vr modelimi hala kullanmaktayım ve batarya dışında bir sorun olmadı.
Genel olarak ASUS marka laptoplar hakkında iyi şeyler duymuşumdur, kaliteli ürünler çıkarıyorlar. Sadece marka olarak değilde model, özellikler ve fiyat olarak araştırma yapın.
Elektronik olayı biraz şans işi.Vatan bilgisayar'dan Lenovo Yoga aldım. Akşam eve gittim kapağı açtım görüntü gitti.Ertesi gün iade ettim. Yerine Asus s410uq aldım. Hayatımda ne değişti. Hiç bir şey. Lenovo ile de mutlu olurdum.Marka olayına çok takılmamak lazım.
Bazı ASUS bilgisayarları kötü olabiliyor. Fakat iyi olan, orta-üst sınıf arası, malzeme kalitesi yüksek özelliklere sahip bir laptop tercih ederseniz önerebiliriz. 2008 model M51Vr modelimi hala kullanmaktayım ve batarya dışında bir sorun olmadı.
Elektronik olayı biraz şans işi.Vatan bilgisayar'dan Lenovo Yoga aldım. Akşam eve gittim kapağı açtım görüntü gitti.Ertesi gün iade ettim. Yerine Asus s410uq aldım. Hayatımda ne değişti. Hiç bir şey. Lenovo ile de mutlu olurdum.Marka olayına çok takılmamak lazım.