ASUS Marka Dizüstü Bilgisayarlar Nasıldır?

Tarık65

Centipat
Laptop almak için araştırma yaptım. Lenovo'da karar kılmıştım. Bilgisayar öğretmeni olan bir akrabam ASUS'dan başka marka alma dedi. Kafam karıştı.

Monster oyun bilgisayarı almıştım. Performans olarak gayet iyi idi ancak fan seslerinden dolayı sattım. Monster fiyat performans olarak en uygun gaming laptoplar arasında yer alıyor.

Bazı ASUS bilgisayarları kötü olabiliyor. Fakat iyi olan, orta-üst sınıf arası, malzeme kalitesi yüksek özelliklere sahip bir laptop tercih ederseniz önerebiliriz. 2008 model M51Vr modelimi hala kullanmaktayım ve batarya dışında bir sorun olmadı.

Elektronik olayı biraz şans işi.Vatan bilgisayar'dan Lenovo Yoga aldım. Akşam eve gittim kapağı açtım görüntü gitti.Ertesi gün iade ettim. Yerine Asus s410uq aldım. Hayatımda ne değişti. Hiç bir şey. Lenovo ile de mutlu olurdum.Marka olayına çok takılmamak lazım.

Bazı ASUS bilgisayarları kötü olabiliyor. Fakat iyi olan, orta-üst sınıf arası, malzeme kalitesi yüksek özelliklere sahip bir laptop tercih ederseniz önerebiliriz. 2008 model M51Vr modelimi hala kullanmaktayım ve batarya dışında bir sorun olmadı.
Size beğendiğim bilgisayarı göndereyim.Sadece paylaşımsız ekran hafızası 6gb olsun istiyorum.
Elektronik olayı biraz şans işi.Vatan bilgisayar'dan Lenovo Yoga aldım. Akşam eve gittim kapağı açtım görüntü gitti.Ertesi gün iade ettim. Yerine Asus s410uq aldım. Hayatımda ne değişti. Hiç bir şey. Lenovo ile de mutlu olurdum.Marka olayına çok takılmamak lazım.
İlk kişisel bilgisayarım olacak biraz detaylı araştırmak istedim.Orası mukadderat onu değiştirmiyoruz.

Ya tabi Asus genel olarak bayağı kaliteli bir markadır. Ama alınacak alınmayacak modelleri mevcuttur bunu anlamak için o modeli kullanan bir arkadaşına sor yok ise alacağın yerin yorumlar kısmında bahsetmişlerdir. Bende şu https://www.amazon.com/ASUS-IPS-Typ...1eacc&pd_rd_wg=T6AjU&pd_rd_i=B07SXTDL1S&psc=1 ve https://www.amazon.com/ASUS-IPS-Type-GeForce-Battery-TUF506IV-AS76/dp/B0863DW238?th=1 bu model arasında kaldım. Arada 1k fark var birinde 500gb fazla ssd var. Dİğerinde ise 2gb fazla ekran kartı var onun dışında herşeyi aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı