ASUS markasının marka oluş hikayesi?

SorryForDeadYou

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Konya
Daha fazla  
Arkadaşlar hocamız ödev verdi Teknoloji Tasarım. Bir markanın marka oluş hikayesini araştırın dedi bende ASUS'un marka oluş hikayesini yazmaya karar verdim. Fakat internette buna dair bir yazı bulamadım :(. Yardım eder misiniz? Eğer ASUS olmaz ise NVIDIA olabilir.

Linkler için teşekkür ederim ama marka oluş hikayesini istiyorum. İstediğim sadece Verdiğiniz en altdaki link de var. O da kısa :(. Şaomi derim ama öğretmen o ne diye sorarsa :D.

ASUS Merkez Ofisi
Telefon: +90 216 521 46 01
Faks: +90 216 521 52 64
E-Posta: destek@asus.com
Adres: Alemdağ Caddesi. Masaldan İş Merkezi. No: 60 C Blok D10 Kısıklı Çamlıca Üsküdar İstanbul

Sanırım 'Konya'da ikamet ediyorsunuz. Bu yüzden arayıp bilgi alabilirsiniz. Mail'de gönderebilirsiniz. Teknik Servisleri kadar alakadarlarsa eğer yardımcı olurlar.

ASUS Merkez Ofisi
Telefon: +90 216 521 46 01
Faks: +90 216 521 52 64
E-Posta: destek@asus.com
Adres: Alemdağ Caddesi. Masaldan İş Merkezi. No: 60 C Blok D10 Kısıklı Çamlıca Üsküdar İstanbul

Sanırım 'Konya'da ikamet ediyorsunuz. Bu yüzden arayıp bilgi alabilirsiniz. Mail'de gönderebilirsiniz. Teknik Servisleri kadar alakadarlarsa eğer yardımcı olurlar.

Teşekkür ederim. Ödevimi teslim ettim. ASUS kuruluşunu bulamayınca ben de LG'yi araşırdım :). Yardımlarınız için teşekkür ederim. Konu kapatılabilir :). Evet Konya'da yaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı