Asus Matrix GTX980TI Nasıl?

Konatus

Megapat
Yer
Tatooine
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Size bir sorum olacak. Bugün vatan bilgisayarın sitesinde gezerken bu ekran kartı gözüme çarptı. DirectcuII soğutması var ve çok şık. Bu mu daha iyi yoksa strix directcuIII soğutmalı 3 fanlı ekran kartımı iyi? Teşekkürler.

Aralarında büyük FPS farkları yok, istediğinizi alabilirsiniz fakat ben MSI'ın Golden Edition'unu öneriyorum. Eğer ikisi arasında kaldıysanız DirectCU III daha iyidir.

Fark yok demek büyük ayıp olur. Fark çok anlayan yok diyelim.... Hepsinin farklı kullanım şekilleri veya ihtiyaca göre veya materyallerdeki farklılık gibi vs bir çok özellik sayılabilir en klasikleri bunlar. Daha iyi hız aşırtma gibi gibi... Buna bağlı olarak farklı özellikler filan işte. Çok abartıya kaçan, kısmen ortalama bir kullanıcı için gereksiz ihtiyaçlar diyebiliriz.

Ya golden edition hoşuma gitmiyor yani şöyle bir baktığım zaman bana zevk vermeli ve Matrix cidden çok güzel. Ama bir arkadaş başka bir konuda rog serisi olduğundan dolayı Matrix'in daha güçlü olduğunu, fakat kalın olduğundan dolayı SLI yapılırken uzak portlara takılması gerektiğini ve bu yüzden çok PCI EXPRESS yuvası bulunması gerektiğini söyledi.

Aslında bence de rengi siyah kırmızı olsaymış daha güzel olurmuş. Veya farklı olması için daha havalı renkler olabilirmiş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı