Asus Maximus 5 Hero mu yoksa Msi Z87-GD65 Gaming mi?

• Konuyu başlatan ckaracar
  • Başlangıç Tarihi
Benim sistemimde hem SSD, hemde HDD var. Windows SSD üzerine kurulu, BIOS makineyi HDD üzerinden boot etmeye çalışıyordu fakat BIOS güncellemesi yapmıştım. Sorunu ilk başta çözemedim. Ondan sonra çözümünü buldum. Anakartın arkasında Clear CMOS( BIOS reset diyelim) tuşu sadece o tuşa basıp BIOS ayarlarını yapılandırdım ve düzeldi. Bunlar sorun sayılmaz, önemli olan makinenin stabil çalışması. Bu tür ufak sorunlar her anakartta ortaya çıkabilir. Ben sana tavsiye ediyorum anakartı, memnun olmasam etmezdim ama sen araştır tabiki.

Oyun için Core İ7 4770k'yı seçtim ekran kartı Sapphire Hd7990 umarım işlemci oyun amaçlı bana yeter.

Bir konuda yanlışınız var, MSI Z87-G45 de Dual Bios'a sahip. (kaynak)

Arkadaş ise gönül rahatlığıyla en az Z87-G45 olmak üzere en fazla da MSI MPOWER MAX olmak üzere alabilir. OC yapmayı düşünüyorsa MPOWER MAX biçilmiş kaftandır.

Hayırlı olsun şimdiden.

Haklısınız hocam bende linkini attığım sitenin yalancısı oldum, pezevenkler olmayan şeyi yazmış benide kandırdı 12 dakikalık videolarını bile izledim yok yani. Ama mantıklı gelmiyor MSI'ın çok eski kartlarında bile var bu güzelim özellik.

GD65'in farkı nedir biliyormusunuz ? 4 Tane SATA 4 USB 3.0 ve Dahili Wi-Fi Bunlar için 160 TL vereceğinize Z87-G45 öneriyorum.

GD65 olan modeli satın aldım,Herkeze teşekkürler.

Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle, bu arada stickerı kullan, benim kutuda eksikti 2 aydır uğraşıyorum almak için. Bugün yollayacağız, yarın yollayacağız diye geçiştirip duruyorlar, en sonunda çileden çıkaracaklar beni.

Sticker?

Kutu içeriğinde bulunuyor. Sizde de mi çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…