Asus Maxımus / Asus Radeon HD7870 / Intel® i7-3770K 8M Cache, 3.90 GHz

BlackSmoke

Hectopat
Daha fazla  
Selam Arkadaşlar...
Toplamış olduğum bu sistemimde hız + performans beklentilerim çok yüksekti ama sanırım ben tam olarak ayarlarını yapamıyorum

SİSTEM:
Anakart : ASUS MAXIMUS V FORMULA(Oyun hediyeli) Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2800MHz(O.C.)
Cpu : Core i7 3770K Soket 1155 3,5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci
Ram : Gskıll 2*3 GB 2400 MHZ
Ekran Kartı : Asus HD7870 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
Güç Kaynağı: Thermaltake Toughpower 750W Cable Management
HDD : 500GB + 1500TB
İşletim sistemim de Win 8.1 pro 64 bit

Önerilerinizi bekliyorum.....

Ekran kartı diğer donanımlara göre çok düşük. Gtx 970 almalısın diğerlerinden kısıp ,Hd 7870 orta segment darboğaz olur i7'de.

Ekran kartı diğer donanımlara göre çok düşük. Gtx 970 almalısın diğerlerinden kısıp ,Hd 7870 orta segment darboğaz olur i7'de.
Bu sistemi toplayalı 2 seneyi buldu o zamanki bütçem ve teknik bilgimle ancak bu kadarını toplayabildim. OC tabanlı topladimki sistemi yüksek performansta kullanayim oyunlarda.

Şu an ssd disk almayı düşünüyorum son olarak bu sisteme 120gb mi yoksa 250 mi alayım bilemedim.

Bütün bileşenler şu an sizde mi? Ne gibi beklentinizi karşılamadı?
Evet hepsi aktif durumda.

Beklentiniz neydi ? Kurmuş olduğunuz bu sistemin size sunduğu ne ?
Oyunlarda performansi düşük geldi OC yapamadigimiz icin mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı