Sistemde kablosuz fareler takılma yapıyor

wwonderr

Zeptopat
Daha fazla  
Bundan 6 ay once Attack Shark R1 almıştım ve takılma sorunu yaratmıştı. Farenin kronik olduğu haberlerini okuyunca sorunun farede olduğunu düşünüp iade ettim. Bir süre para biriktirip Teevolution Terra Pro aldım ve sorun tıpatıp devam etti. Hiçbir şey değişmedi. Sorun mouse pad ile alakalıdır dedim, mouse pad aldim değişmedi. Mouse kasaya uzak takılma yapıyordur dedim fareyi kasanın dibine getirmeme rağmen sonuç yine aynıydı. Tum USB girişlerine taktım ve yine hiçbir şey değişmedi. İnternetten bilgisayar içinden yapabileceğim şeyleri bakıp neredeyse her şeyi yaptım ancak sorun devam etti. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bundan 6 ay once Attack Shark R1 almıştım ve takılma sorunu yaratmıştı. Farenin kronik olduğu haberlerini okuyunca sorunun farede olduğunu düşünüp iade ettim. Bir süre para biriktirip Teevolution Terra Pro aldım ve sorun tıpatıp devam etti. Hiçbir şey değişmedi. Sorun mouse pad ile alakalıdır dedim, mouse pad aldim değişmedi. Mouse kasaya uzak takılma yapıyordur dedim fareyi kasanın dibine getirmeme rağmen sonuç yine aynıydı. Tum USB girişlerine taktım ve yine hiçbir şey değişmedi. İnternetten bilgisayar içinden yapabileceğim şeyleri bakıp neredeyse her şeyi yaptım ancak sorun devam etti. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Hocam fareyi kaç Hz de kullanıyorsunuz ve sistem bilgileriniz nedir?

Hocam fareyi kaç Hz de kullanıyorsunuz ve sistem bilgileriniz nedir?

8K Hz modu da var ancak bilgisayar 8K yapmak için gereken Sync'yi algılamiyor o da ayrı bir sorunum zaten. 1000 Hz kullanıyorum, sistem özelliklerim de söyle; 8 GB DDR4 RAM, GTX 1650, Ryzen 5 5600 X, anakart B450.

Başlığa göre anladığım kadarıyla sadece kablosuz farelerde mi takılma oluyor, kablolu da olmuyor mu?

Hayır sorunsuz çalışıyor. Kablolularda bir problem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır sorunsuz çalışıyor. Kablolularda bir problem yok.

Sinyal çakışması oluyor olabilir. Kasaya yakın yerde farklı kablosuz cihazlar varsa deneme amaçlı çıkartıp deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı