Satılık Asus Maximus VII Hero - RX480 Sistem

sceyhan

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar Bileşenleri ;
  • Anakart: Asus VIII Maximus Hero D4 2133 ATX 1151
  • İşlemci: İntel Core İ5 6600K Skylake 6M 3,5 Ghz 1151
  • Sıvı Soğutma: SilverStone Tundra TD03LITE
  • RAM: Kingston HyperX Predator DDR4 2800Mhz CL14 1.35V XMP Ram Dual Kit
  • SSD: Samsung 250GB Evo M.2 (Mini mSata) SSD ( Okuma Hızı 540MB / Yazma Hızı 500MB)
  • Ekran Kartı: Sapphire RX480 Nitro+ 4GB GDDR5 256 bit.
  • Kasa: Dark N10 Usb 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli ATX Kasa
  • Güç Kaynağı: High Power Element Smart 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı (Mavi Ledli)
  • Sabit Disk: Toshiba 1TB 32MB 7200Rpm
  • Optik Okuyucu: Asus DRW-24D5MT
  • Monitör: AOC 23” e2350Sa Geniş Ekran Led Monitör
Sistemi 01.10.2016 da topladım monitör hariç bütün ürünler kutulu faturalı garantilidir. Bir hevesle topladım iş dolaysısıyla zaman ayırıp kullanamıyorum bu yüzden satmayı düşünüyorum. Sadece Ankara içi satış vardır. Parça satışı yoktur.

Fiyat: 4300TL

Monitörsüz: 4000TL

Ulaşım: 534 791 50 90

Dosya Ekleri

• techno1.jpg
    techno1.jpg
    917 KB · Görüntüleme: 312
  • techno2.jpg
    techno2.jpg
    934,2 KB · Görüntüleme: 195
  • techno3.jpg
    techno3.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 185
  • techno 4.jpg
    techno 4.jpg
    900,5 KB · Görüntüleme: 167
Son düzenleme:
Ürünleri tek tek hesaplamadim ancak harcadığım paraya satmayı düşüşüyorum demişsiniz. Sıfır kutusu açılmamış ürünler bile sifir fiyatının %10-15 altına ancak satılabiliyor sizinki ise sistem kurulmuş 1 ay kullanılmış. Sifir adima faturali ürünu mağazadan taksit seçeneği ile almak varken neden sizden alayım. Dedigim gibi hesaplamadim sizin dediğiniz cümleye istinaden yaziyorum ama doğru anlamış isem hem fiyati hemde mentalitenizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Sadece ekran kartı fiyatı kaç lira?
Parça satışım yok.

Ürünleri tek tek hesaplamadim ancak harcadığım paraya satmayı düşüşüyorum demişsiniz. Sıfır kutusu açılmamış ürünler bile sifir fiyatının %10-15 altına ancak satılabiliyor sizinki ise sistem kurulmuş 1 ay kullanılmış. Sifir adima faturali ürünu mağazadan taksit seçeneği ile almak varken neden sizden alayım. Dedigim gibi hesaplamadim sizin dediğiniz cümleye istinaden yaziyorum ama doğru anlamış isem hem fiyati hemde mentalitenizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Hocam haklısınız sistem toplanalı 20 gün oldu ben yuvarlayıp 1 ay yazdım. Sistem montajı yaptım windows ve driverlarını kurdum. O günden beri şehir dışında işteyim kullanamadım uzun sürede işlerim bu yoğunlukta devam edecek gibi. Bu sebepten dolayı sıfır sistem olarak gördüğüm ve öyle olduğu için bu fiyatı istedim illaki bu fiyat olacak diye bir kuralım da yok alıcı arkadaş çıkarsa üç aşağı beş yukarı bir fiyatta anlaşırız.

Dediginiz gibi ürünler sıfır ayarinda olabilir aksini iddia etmiyorum ancak insanlar için sizden almanin bir artisi olmali. Fikir vermesi açısından söyle bir link bırayim arkadasin 0 kutusu dahi açılmamis ürünleri sattığı fiyatlari görün oda sifir fiyatlarından satmaya çalıştı ilk baslarda eski konuları kapatilmadi ise gelen tepkileride görebilirsiniz.Satılık - i5 6600K - R9 390X - Z170 Tabanlı Sistem
Dedigim gibi çoğu insan icin sifirindan 200tl ucuz diye sizden almaktansa tum sistemi sıfır ürünü kendi adina almak cok daha makul gelecektir ki kullanilan karta göre taksit seçeneklerine girmiyorum bile. Size tavsiyem internetteki en uygun ve güvenilir 0 ürün fiyatlarindan %10-%15 uyguna satmaniz. Aldiginiz yerin 900tl ye sattığı ürünü internette 800 tl ye sifir olarak bulunuyor ise sizin o ürünü 810 tl ye satmanizda sacma olacaktır sizinde bildiğiniz üzere.

Fiyat Güncellendi;

Fiyat: 4300TL
Monitörsüz: 4000TL

Son düzenleme:
İlk fiyatınız da 4300 ve 4000 değil miydi? Ben bir fiyat güncellemesi göremedim.
İlk fiyatım 4600 dü aldığım fiyata satacağım yazmıştım hocam. Arkadaş yazınca düşürdüm sistemin sıfır toplanması monitörsüz 4600TL tutuyor kendinizde hesaplayabilirsiniz. Ciddi alıcı olursa yine bir şeyler yapmaya çalışırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı