Çözüldü Asus Maxımus VII Ranger RAM Takma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cazzarie

Kilopat
Merhaba arkadaşlar benim anakartım Asus Maxımus VII Ranger. Ram takmaya kalktığımda alt kapakçığın sabit olduğunu gördüm üst taraf açılabiliyor. Ramleri taktığım zaman oturtmama rağmen sadece alt taraftan ses geldi ama kulakçıklar kapanmadı sorun olur mu veya daha fazla bastırmalı mıyım ?

Tırnakları aç ve Ram'i bastır. Zaten iki tırnakta oturur. Basit yani. Bastır.

Tırnakları açacaksın. Ram'i üzerine koyacaksın soketin, tam ortadan basınç uygulayacaksın. Çak-Çuk yapacak 2 taraf'ta oturacak. Aksi taktirde sorun yaratır.

Tırnakları aç ve Ram'i bastır. Zaten iki tırnakta oturur. Basit yani. Bastır.

Tırnakları açacaksın. Ram'i üzerine koyacaksın soketin, tam ortadan basınç uygulayacaksın. Çak-Çuk yapacak 2 taraf'ta oturacak. Aksi taktirde sorun yaratır.

Sorunda burada. Alttaki tırnak sabit, açılmıyor. Üsttekini açtım fakat oturtmama rağmen kapanmadı ?

O zaman sen kapat. Yandan it kapanır. Ama normalde kapanması lazım. Eski ana kartımda tam kapanmıyordu bende itiyordum oturuyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet oldu sonunda :). Teşekkür ederim herkese, yeni olduğu için güç kullanmaktan çekiniyorum o yüzden çok fazla danışacağım konu oluyor kusura bakmayın lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı