Asus Memopad Şifre Unutulması

OE06

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlarım kardeşim tablete şifre koymuş ve unutmuş şifreyi. Kullanamıyorum tableti, bunun çözümünü anlatırsanız sevinirim.

Arkadaşlarım kardeşim tablete şifre koymuş ve unutmuş şifreyi. Kullanamıyorum tableti, bunun çözümünü anlatırsanız sevinirim.
Eğer tablet internete bağlıysa ve tabletdeki Gmail şifresini biliyorsunuz. Yanlış model çizin, yanlış modeller çizdikten sonra altta "Modeli Unuttunuz Mu?" seçeneği çıkacaktır. Oraya Gmail adresinizi girerseniz. Sorun düzelecektir. Eğer Gmail hesabınızı bilmiyor iseniz tableti sıfırlamak zorundasınız. :(

Recovery dedim, komut yok yazıyordu hep. Bende Reboot yaptım, kurtardım ama hâla şifre sorununu çözemedik. Model olmadığı için "Unuttunuz mu?" seçeneği çıkmıyor. Vatan'a götüreceğim yarın sanırım.

Üzüldüm :/ Ben Espier Locker 7 Pro kullanıyorum. Hem iOS 7 gibi görünümde oluyor, hemde lockera koyduğum şifreyi unutsam bile yeniden başlattığımda locker geç başlatılıyor :) Hemen silebiliyorsun.

İnternette buldum SD karta bir program yükleyip hard reset atabiliyorsun, fakat benim tablette SD kart girişi yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı