ASUS MG248QR nasıldır?

Kéd

Megapat
Daha fazla  
3 gün önce AOC G2460PF monitörü aldım fakat aşırı derecede cooler banding sorunu olduğu için film ve video izleyemiyordum. Oyun için aldım ama arada bir video izlesem dediğim de siyah yerler gözlerimi kanatıyor. Bugün vatana gidip iade ettim ve onun yerine başka monitör alacağım aklımda ASUS MG248QR var sizce nasıldır cooler banding sorunu olan rastlamadım önerir misiniz?

3 gün önce AOC G2460PF monitörü aldım fakat aşırı derecede cooler banding sorunu olduğu için film ve video izleyemiyordum. Oyun için aldım ama arada bir video izlesem dediğim de siyah yerler gözlerimi kanatıyor. Bugün vatana gidip iade ettim ve onun yerine başka monitör alacağım aklımda ASUS MG248QR var sizce nasıldır cooler banding sorunu olan rastlamadım önerir misiniz?

İmzamdaki monitörü alabilirsin.2 gün önce aldım film ve oyun için mükemmel monitördür.

Vatandan aldığım için hediye kuponum var samsung fiyatını tamamlayacak bütçem yok şuan. Bu monitörü veya bunun fiyatından daha az olanları alabilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı