Rehber Asus Modemlerde Hız Sınırlama

U

Umutmeister

Ziyaretçi
  1. Modem arayüzüne 192.168.1.1 adresinden ulaşarak menüden Trafik Yöneticisi bağlantısına tıklayın.

2. Akıllı QoS'u etkinleştir ayarını aktif edip sonrasında üstteki kutudan Bandwidth Limiter seçeneğini seçiyoruz.

3. Hızını sınırlamak istediğiniz cihazı seçip yan taraftaki hızla ilgili olan kutuları isteğinize göre doldurun ve yanındaki Ekle/Sil başlığı altındaki simgeye tıklayın. Ayrıca sınırlamayı belli bir süreliğine kaldırmak için tik işaretlerini kaldırmanız yeterlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Bende DSL-N12E modeli mevcut wifi hızını dusurmek istiyorum oyunlarda cok sorun oluyor wifiden baglanan adeta interneti somuruyor ve pıng sorunu yasıyorum bu yolu ızlersem derdime derman olacakmıdır acaba sunuda belirtekim modem arayuzum malesef boyle deil

Dosya Ekleri

• modem.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 200
Son düzenleme:
Modem arayüzünden yönetim kısmına gelin. Oradan DSL ayarına girin. Limitleme seçeneklerinden size uygun olanı yapın.

Telefonumun hızını sınırladıktan sonra kaldırma işlemini yapamıyorum ''-'' basıyorum hala kayıtlı kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…