Rehber Asus Modemlerde Hız Sınırlama

• Konuyu başlatan Umutmeister
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 11.931
U

Umutmeister

Ziyaretçi
  1. Modem arayüzüne 192.168.1.1 adresinden ulaşarak menüden Trafik Yöneticisi bağlantısına tıklayın.

Adsız-2.jpg

2. Akıllı QoS'u etkinleştir ayarını aktif edip sonrasında üstteki kutudan Bandwidth Limiter seçeneğini seçiyoruz.

Adsız-4.jpg

3. Hızını sınırlamak istediğiniz cihazı seçip yan taraftaki hızla ilgili olan kutuları isteğinize göre doldurun ve yanındaki Ekle/Sil başlığı altındaki simgeye tıklayın. Ayrıca sınırlamayı belli bir süreliğine kaldırmak için tik işaretlerini kaldırmanız yeterlidir.

Adsız-5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Bende DSL-N12E modeli mevcut wifi hızını dusurmek istiyorum oyunlarda cok sorun oluyor wifiden baglanan adeta interneti somuruyor ve pıng sorunu yasıyorum bu yolu ızlersem derdime derman olacakmıdır acaba sunuda belirtekim modem arayuzum malesef boyle deil

modem.jpg

Dosya Ekleri

• modem.jpg
    modem.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 200
Son düzenleme:
Merhaba Bende DSL-N12E modeli mevcut wifi hızını dusurmek istiyorum oyunlarda cok sorun oluyor wifiden baglanan adeta interneti somuruyor ve pıng sorunu yasıyorum bu yolu ızlersem derdime derman olacakmıdır acaba sunuda belirtekim modem arayuzum malesef boyle deil

Eki Görüntüle 267420
Modem arayüzünden yönetim kısmına gelin. Oradan DSL ayarına girin. Limitleme seçeneklerinden size uygun olanı yapın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı