ASUS monitör servise verilirken ne yapılmalı?

Mor Fasulye

Kilopat
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Dün sabah monitörümün üst kısmı kendi kendine bozuldu (paneli). Bende teknik servise yollamak istiyorum. Garantisi hala devam ediyor. Şimdi sorularımı sorayım:
1- Kutusunu ve faturasını sanırım kaybettim (Amazon'dan almıştım.). Bu durum herhangi bir sorun teşkil eder mi?
2- Garantide olmasına rağmen benden para alırlar mı?

Birde faturayı Amazon'dan alacağım ama 2 tane seçenek var hangisini yazdırmam gerektiğini bilmiyorum.
1662541357970.png

1 numaralı olan çalışmıyor, 2 numaralı olan gelişmiş fatura, yazdırılabilir olan ise baya basit görünümde. Sanırım 2. olanı çıkarmam lazım ama değilse hangisi bilmiyorum.

Tamamdır hocam, ikisini de çıkartıp kutunun içine koyuyorum o zaman. Sağ olasınız <3 He birde eğer garanti kapsamına girmezse, ücretlendirme yapmadan önce bilgilendirirler değil mi?

Tamamdır hocam, ikisini de çıkartıp kutunun içine koyuyorum o zaman. Sağ olasınız <3 He bir de eğer garanti kapsamına girmezse, ücretlendirme yapmadan önce bilgilendirirler değil mi?

Evet, size söylerler "Garanti kapsamına girmediği için şu kadar masrafı var. Yapılmasını istiyor musunuz?" diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı