ASUS monitörde ELBM Sync açılmalı mı?

Ben OverDrive 60 yapınca ghosting olmadan kullanılıyor. ELMB açınca Motion blur kalkıyordu ama ghosting oluşuyordu. Renkler kızıla çalıyordu biraz ki fark ediliyor yani gözle de. ELMB kaynaklı kırpışma olayı gözümü çok rahatsız ettiği için kapalı oynuyorum rahatsız etmiyor kapalı olması.

Merhaba ben de ASUS TUF VG259qm modeli var FPS oyunları için ELMB mi açık olmalı OverDrive mı?
Cevaplar için herkese teşekkürler.

ELMB harektten kaynaklı bulanıklığı kaldırmak için var fareyi hızlı çevirince Crosshair ve rakipler bulanık olamamsi için gerekli olduğunu düşünüyorum bende aktif olarak kullanıyorum. Ufo test ile uygun overdirve ayarını seçebilirsin. 40-60 gibi yeterli oluyor çoğu monitörde.

ELMB harektten kaynaklı bulanıklığı kaldırmak için var fareyi hızlı çevirince Crosshair V'e rakipler bulanık olamamsi için gerekli olduğunu düşünüyorum bende aktif olarak kullanıyorum. Ufo test ile uygun overdirve ayarını seçebilirsin. 40-60 gibi yeterli oluyor çoğu monitörde.

Orijinalinde 80 olarak ayarlı 80 sizce yükse mi? 60 mı yapmalıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı