ASUS mouse alınır mı?

Bütçe
5000
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Özellikle ASUS mouse istememin nedeni Resident Evil Requiem oyununu bedava verdiği için istiyorum. Aklımda şu an Keris II Origin modeli var. Eğer daha güzel bir alternatif öneriniz varsa onu alabilirim. Alternatif olarak Harpe Ace Mini de düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle. Özellikle ASUS mouse istememin nedeni Resident Evil Requiem oyununu bedava verdiği için istiyorum. Aklımda şu an Keris II Origin modeli var. Eğer daha güzel bir alternatif öneriniz varsa onu alabilirim. Alternatif olarak Harpe Ace Mini de düşünüyorum.
Alınır,ama daha iyisi kesinlikle olacağını düşünüyorum aynı bütçede.

Harpe ace mini birkaç gün önce 3K idi. Eliniz ufaksa o fiyata alınır fakat 4K ya alınmaz. Ayrıca içinden 8K dongle bile çıkmıyor. Diğer ekipmanlarınız ASUS ise set olsun diye alınabilir.

Merhaba öncelikle. Özellikle ASUS mouse istememin nedeni Resident Evil requiem oyununu bedava verdiği için istiyorum. Aklımda şu an Keris II Origin modeli var. Eğer daha güzel bir alternatif öneriniz varsa onu alabilirim. Alternatif olarak harpe ace mini de düşünüyorum.

Alınır güzel mouse oyun zaten 2000 TL ace mini biraz küçük bir mouse ona göre tercih yapın derim.

Harpe ace mini birkaç gün önce 3K idi. Eliniz ufaksa o fiyata alınır fakat 4K ya alınmaz. Ayrıca içinden 8K dongle bile çıkmıyor. Diğer ekipmanlarınız ASUS ise set olsun diye alınabilir.

Elim ufak o yüzden konu açtım hocam. Yoksa Keris II alıp geçecektim. Eğer 10 Marta kadar tekrar 3000 TL'ye düşme ihtimali var ise bekleyebilirim.

Muhtemelen düşer hocam daha birkaç gün önce 3K idi fakat benim elim küçük olmadığından almadım bende.

Şöyle söyleyeyim hocam elimde DeathAdder V2 Pro var ve mouse büyük geliyor. Keris IIninde neredeyse aynı boyutlarda olduğunu unutmazsak harpe ace mini daha cazip geliyor. Fakat Keris II de kutu içeriğinde switch çıkması ve az daha iyi olması aklımı çelmiyor değil.

@Mantar09 siz ne dersiniz hocam? Şahsen bugün halletmek isterim. Sizce yine küçük ele büyük fare mi almalıyım yoksa ace mini tekrar indirime girer mi?

@asahesdeath siz ne dersiniz hocam bu duruma? Sizce durumuma göre Keris II mi yoksa harpe ace mini mi? Yine de Keris II diyorsanız şimdi alacağım çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı