Asus mu Lenovo mu?

Hindistan ve çevresindeki ülkelerde AMD işlemcili LOQ cihazlarda anakart sorunu yaşayan tonla kullanıcı şikayeti getirebilirim şuraya. Mantığa göre hiç bir LOQ cihazın alınmaması gerek. Dediğim gibi 12600HX işlemcili cihazlar 2023'ten beri piyasada, anakart sorunu olsa illa kendini belli ederdi. Sorunun kaynağı zaten büyük ihtimalle fazla watt limiti çekip anakarta zarar vermesidir. Ortada herhangi bir risk göremiyorum ki eğer şüphesi varsa watt limiti uygular veya başka cihazları tercih eder.
Hindistan çevresindeki AMD işlemcili LOQ serileri bizi ne ilgilendiriyor? Bahsi geçen cihaz EU model AMD işlemcili LOQ serisi. Geçtiğimiz ay Cihaz TV bile bu konu hakkında video yayınladı. Hiçbir model için çözümü kesin var diyemeyiz.

Londra'dan aldığım 13650HX 4060 LOQ modeli aldım ve 1 yıldır benle. Anakart sorunu yok oradaki adam Avrupa'da üretilen cihazlarda sorun yok demişti. 12600HX işlemcili atılan LOQ cihaz güzel alabilirsin.

Aşağıdaki arkadaşın bahsettiği konu endişelendiriyor biraz beni de. Ryzen tarafına kayıyorum ister istemez o yüzden. Bütçem 35-38 arası bu kadar para vermişken uzun bi süre sıkıntı çıkartmasını istemiyorum açıkçası.

Alın keyfinize bakın hocam.

Hindistan çevresindeki AMD işlemcili LOQ serileri bizi ne ilgilendiriyor? Bahsi geçen cihaz EU model AMD işlemcili LOQ serisi. Geçtiğimiz ay Cihaz TV bile bu konu hakkında video yayınladı. Hiçbir model için çözümü kesin var diyemeyiz.
Avrupa'daki modeller bizi ne kadar ilgilendiriyor sence? TR kodlu cihazlardan bahsediyoruz. Cihaz TV'nin sadece 12450HX işlemcili LOQ cihazlar üzerinde konuştuğunu farketmişsindir umarım, sadece Intel HX diyip geçmiş başka hiçbir HX işlemcili LOQ cihazdan bahsedilmemiş. Anakart sorununun çözümü anakart değişimi zaten, tedbirlerden bahsettim ben.

Aşağıdaki arkadaşın bahsettiği konu endişelendiriyor biraz beni de. Ryzen tarafına kayıyorum ister istemez o yüzden. Bütçem 35-38 arası bu kadar para vermişken uzun bi süre sıkıntı çıkartmasını istemiyorum açıkçası.
İçinizde ukte kaldıysa tercih etmeyin o zaman. Hazır bütçen bu cihaza yetiyorken bahsettiğimiz hiçbir cihaz alınmaz.

Son düzenleme:
Avrupa'daki modeller bizi ne kadar ilgilendiriyor sence? TR kodlu cihazlardan bahsediyoruz. Cihaz TV'nin sadece 12450HX işlemcili LOQ cihazlar üzerinde konuştuğunu farketmişsindir umarım, sadece Intel HX diyip geçmiş başka hiçbir HX işlemcili LOQ cihazdan bahsedilmemiş. Anakart sorununun çözümü anakart değişimi zaten, tedbirlerden bahsettim ben.

İçinizde ukte kaldıysa tercih etmeyin o zaman. Hazır bütçen bu cihaza yetiyorken bahsettiğimiz hiçbir cihaz alınmaz.

Bunu şimdi gördüm hocam mesajlarınızı bir süredir takip ediyorum ve güven verdiniz bi bana bundan yana kullanacağım o zaman seçimimi teşekkürler ilginiz için <3

Bunu şimdi gördüm hocam mesajlarınızı bir süredir takip ediyorum ve güven verdiniz bi bana bundan yana kullanacağım o zaman seçimimi teşekkürler ilginiz için <3
Rica ederim, aklınıza ne takılırsa sorabilirsiniz 🥰. Cihaz 170W adaptör ile geliyor, yük altında battery drain sorunu ile karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Şarjdayken batarya %100 iken %90-95 derecelerine düşebilir, Lenovo teknik servisinden 230W adaptör talep ederek bu durumu çözebilirsiniz ayrıyeten. İleride de RAM takviyesi yaptınız mı tadından yenmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı