Çatapatkerim Hectopat Katılım 10 Nisan 2019 Mesajlar 155 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Eylül 2020 #1 Bugün ASUS'un N10 nano USB Wi-Fi adaptörünü aldım. Kasam da CD girişi olmadığı için driverları internetten yüklemeye karar verdim. Yükledikten sonra fotoğrafta ki dosyalar geldi. Bu iki dosyayı C'ye atmam mı gerekiyor yoksa yüklemem mi gerekiyor?
Bugün ASUS'un N10 nano USB Wi-Fi adaptörünü aldım. Kasam da CD girişi olmadığı için driverları internetten yüklemeye karar verdim. Yükledikten sonra fotoğrafta ki dosyalar geldi. Bu iki dosyayı C'ye atmam mı gerekiyor yoksa yüklemem mi gerekiyor?
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 13 Eylül 2020 #2 "Setup" dosyasını çalıştırıp sürücüyü yüklemeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Kaptanberkcan Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #3 BlackBurn dedi: "Setup" dosyasını çalıştırıp sürücüyü yüklemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ben yükledim fakat hala çalışmadı sürücü kullanılamıyor diyor. Artı 0 Eksi
BlackBurn dedi: "Setup" dosyasını çalıştırıp sürücüyü yüklemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ben yükledim fakat hala çalışmadı sürücü kullanılamıyor diyor.
uwutku Kilopat Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 378 Çözümler 1 23 Aralık 2020 #4 Kaptanberkcan dedi: Ben yükledim fakat hala çalışmadı sürücü kullanılamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunla uğraşıyorum şuan. Çözümü bulabildiyseniz yazar mısınız? Artı 0 Eksi
Kaptanberkcan dedi: Ben yükledim fakat hala çalışmadı sürücü kullanılamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunla uğraşıyorum şuan. Çözümü bulabildiyseniz yazar mısınız?
T TanerBaysa Femtopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #5 uwutku dedi: Aynı sorunla uğraşıyorum şu an. Çözümü bulabildiyseniz yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sorununuz devam ediyorsa bir çözüm buldum. Artı 0 Eksi
uwutku dedi: Aynı sorunla uğraşıyorum şu an. Çözümü bulabildiyseniz yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sorununuz devam ediyorsa bir çözüm buldum.