Asus N10 Nano Yosemite Kurulumu

saygin sargin

Hectopat
Daha fazla  
Selam bir sorum olacak umarım cevap bulur. Ben bugün asus n10 nano modelini satın aldım ve yosemite kurduğum laptobumda kullanmak istedim fakat ne yaptıysam çalıştıramadım konuyu açan arkadaş yosemitede kullandığını söylemiş acaba nasıl kurdu?

Selam bir sorum olacak umarım cevap bulur. Ben bugün asus n10 nano modelini satın aldım ve yosemite kurduğum laptobumda kullanmak istedim fakat ne yaptıysam çalıştıramadım konuyu açan arkadaş yosemitede kullandığını söylemiş acaba nasıl kurdu?

Asus sitesinde Mac için driver mevcut. Deneyip sonucu bildir.
Networking - USB-N10 NANO - ASUS

Siteden driverları denedim işe yaramadı alt yapısı realtek miş yabancı forumlarda okudum yosemite den öncesi için realtek RTL8188CUS in driverı ile çalıştıranlar olmuş ama yosemite'de sonuç alamadım.

Ben de aynı adaptörü kullanıyorum. CD'nin içerisindeki OS X 10.6 için olan sürümü yükleyip deneyin. Daha sonra Wireless Network Utility programıyla bağlantı sağlayabilirsiniz.

Laptopta Dvd yok malesef ordan kuramıyorum internetten her türlü kendi siteside dahil indirip kurdum wireless utility açılmıyor zaten zıplayıp duruyor çözemedim.
Bu arada laptop un entegre ekran kartının yosemite için yetersiz olduğunu öğrendim ve daha düşük sürüp kurmaya karar verdim kurduktan sonra orda deniyeceğim muhtemelen çalışacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı