ASUS N53JL macOS ekran kartı nasıl etkinleştirilir?

Merhabalar. Evimde bir kenarda duran ASUS N53JL laptopa macOS kurmayı başardım ama ekran kartını etkinleştiremiyorum. Bütün her şey fonksiyonel olarak işliyor ancak bir tek GPU display 8 MB olarak kalıyor.

Sistemim.

ASUS N53jl.
CPU: Intel Core i5 M460 2.53 GHz.
RAM: 8 GB 1333 MHz DDR3.
GPU:
Integrated: Intel HD grafikleri 288 MB.
Dedicated: NVIDIA GeForce GT 425M CUDA 2 GB.
Ekran çözünürlüğü: 1366x768.
Depolama: Adata 240 GB SATA III SSD.

Ekran kartlarından hangisini ve nasıl aktifleştirebilirim?

Yani NVIDIA dahil o da mı uyumsuz çünkü biri GT 425M GPU Tanıtabilmiş. Buna 1.Nesil Intel Grafik bile dahil. Acaba sanallaştırmayı kapasam olur mu ?
Yani intel olmadan sadece Nvidia kullanmak.
Ama eğer BIOS ayarlarında bende şu ayarlar var çoğu açık bende
Super Hybrid Engine : Enabled
Intel Virtualization Technology : Enabled
Legacy USB Support : Enabled
SATA Configuration : AHCI
UEFI Boot : Disabled
PXE ROM : Disabled
Yani 1.Nesil 288 MB Intel HD'yi çoğu kişi tanıtmış ama ben tanıtamadım.Ya kernel panic veriyor ya da boot çubuğu takılıyor. NVIDIA'nın ise kext lerini kursam çalışır mı ?

Çünkü MacBook Pro 15 mid 2010 da 1.nesil 288 MN Intel HD bulunuyor ama acaba Intel nasıl devre dışı bırakırım?
Tüm Mevcut BIOS Ayarlarım (hangilerini devreye almalı veya devreden çıkarmalıyım ?)
Super Hybrid Engine : Devrede ama emin olamadım
Intel Sanallaştırma : Etkin ama devre dışı bırakıp GT 425M i macos a gösterebilir miyim ?
Legacy USB Support : Olmak Zorunda
SATA Doğrulaması : AHCI olmazsa çalışmaz
UEFI Boot : Legacy Bios kullanıyorum o yüzden açmıyorum ama açmam gerekir mi ?
PXE Rom : Devreye Sokmadım

2010 MBP uyumlu OSX sürümleri;
Snow leopard
Lion
Mountain lion
Mavericks
Yosemite
El Capitan
Sierra
High Sierra

Ben Hackintosh Zone yosemite kurmaya çalıştım ama GPU aktifleşmedi Intel HD 8 MB hatasını aldım bir de İatkos ML2'yi denedim ama onda ise herşey aktif ama onda da GPU aktifleşmedi yani hangisini kurayım ?
GT 425M'in kext varsa atabilir misin? Ben aradım taradım bulamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı