D&R ürünü iptal edilmiyor

hyperFREAK47

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi bugün indirimde olan bir ürünü gün içerisinde satın aldım lakin sonradan vazgeçtiğim için iptal etmek istiyorum. İptal etmeye çalıştığımda ise görseldeki gibi bir hata mesajı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Screenshot_20251201_205514_D&R.jpg

Hesaptan çıkış yapıp tekrar girin iptal etmiş olabilir bazen takılıyor.

Olmazsa tarayıcıdan deneyin.
İkiside olmadı ya yarın muhtemelen müşteri hizmetleriyle bi münakaşaya gireceğim

Büyük ihtimalle buraya yazmadan önce müşteri hizmetlerini aramışsınızdır. Onlar çözmüyor mu sorunu? Aramadıysanız zaten görüşmeniz gereken yer müşteri hizmetleri.
Dostum o kadar cahil değiliz bende biliyorum müşteri hizmetleri ile çözmeyi lakin müşteri hizmetleri şu anda mesai dışı olduğu için belki benim gibi bu sorunu yaşayıp çözen insanlar olmuştur diye konu açtım

Konuyu akşam 21 gibi açmışsınız. Müşteri hizmetleri 21.00 a kadar çalışıyor D&R'ın. O yüzden özellikle "...buraya yazmadan önce..." ifadesini kullandım. Hani konuyu açmadan 3-4 dakika önce aramış olsaydınız muhtemelen ulaşırdınız. O bakımdan yazdım.

Konuyu akşam 21 gibi açmışsınız. Müşteri hizmetleri 21.00 a kadar çalışıyor D&R'ın. O yüzden özellikle "...buraya yazmadan önce..." ifadesini kullandım. Hani konuyu açmadan 3-4 dakika önce aramış olsaydınız muhtemelen ulaşırdınız. O bakımdan yazdım.
Doğrudur, ama keşke bilip bilmedende cevap vermeseniz

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251201_213618_D&R.jpg
    Screenshot_20251201_213618_D&R.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 4
Hocam, forumun amacı zaten bu değil mi? O zaman herkes müşteri hizmetlerini arasın, araştırsın bir şekilde sorunu çözsün konu açmasınlar...

Doğrudur, ama keşke bilip bilmedende cevap vermeseniz
Değişmiş demek ki. Zamanında 21.00 e kadar devam ediyordu.

Tepki göstermenin anlamı yok. Yardım etmeye çalışıyorum. Yoksa iadeniz benim zerre umrumda değil. Çözüm önerisi istemişsiniz. Sistemsel bir hata varsa tek çözüm müşteri hizmetleri.

Değişmiş demek ki. Zamanında 21.00 e kadar devam ediyordu.

Tepki göstermenin anlamı yok. Yardım etmeye çalışıyorum. Yoksa iadeniz benim zerre umrumda değil. Çözüm önerisi istemişsiniz. Sistemsel bir hata varsa tek çözüm müşteri hizmetleri.
Ben tepki göstermedim sadece konumu açtım siz yok işte efendim niye müşteri hizmetlerini aramıyorsunuzda buraya gelip konu açıyorsunuz dediğiniz zaman cevap verdim ek olarak sistemsel bir hata olsa bile @Mando9098 hocamın dediği gibi birşeyde olabilirdi forumun amacı çözüm üretmek , fikir sunmak.

Ben tepki göstermedim sadece konumu açtım siz yok işte efendim niye müşteri hizmetlerini aramıyorsunuzda buraya gelip konu açıyorsunuz dediğiniz zaman cevap verdim ek olarak sistemsel bir hata olsa bile @Mando9098 hocamın dediği gibi birşeyde olabilirdi forumun amacı çözüm üretmek , fikir sunmak.
Ben de normalde ilk mesajımı yazıp çıkacaktım. Müşteri hizmetlerini aramanız lazım dedim. Ama siz cahil değiliz dediğiniz için konuya devam ettim. Yoksa şimdiye kadar benim için konu çoktan kapanmış arşive gitmiş olacaktı. Neyse problem yok iyi forumlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı