quarest
Megapat
- Ekran kartı
- GT750M
- İşlemci
- İ7 4700HQ
Yaklaşık birkaç gün önce laptopum çok fazla ısındığı ve termal macunu eskidiği için thermal grizzily kryonaut ile değiştirip, fan temizliği vs. ve diğer bakımlarını yaptım. Forza Horizon 4 oynarken ekran kartının fanların yarı güçde çalıştığı halde 74 76 derecelerde olması çok iyi bir şey laptop kullanıcıları için, ancak işlemcim aynı durumda değil, furk mark testlerinde ekran kartım Max 72 derece görürken işlemcim 80'lere kadar çıkıyor, laptop kullanıcıları için çok iyi bir değer olsa bile ben bu ısıyı biraz daha düşürmek ve daha iyi performans almak istiyorum. @erengore daha önce senle bir undervolt işlemi yapmıştık ancak onda sistem kendini sürekli kapattığı için kaldırmıştım, tekrardan yardımcı olursan sevinirim.
Laptopum: ASUS N550jv.
İşlemcim: i7 4700HQ.
Almak isteyenler için, kullandığım termal macun bu, ancak çoğu kişi laptoplarda pump out yapabilceğini söylüyor, bende yapmadı, ona göre şansınızı deneyebilirsiniz.
@erengore hocam bakabilirmisiniz müsaitseniz
Laptopum: ASUS N550jv.
İşlemcim: i7 4700HQ.
Almak isteyenler için, kullandığım termal macun bu, ancak çoğu kişi laptoplarda pump out yapabilceğini söylüyor, bende yapmadı, ona göre şansınızı deneyebilirsiniz.
Thermal Grizzly - Kryonaut Termal Macun - Bilgisayar ve Konsollardaki tüm İşlemcileri, Grafik Kartlarını ve ısı Alıcıları Soğutmak İçin (1 gram) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Thermal Grizzly - Kryonaut Termal Macun - Bilgisayar ve Konsollardaki tüm İşlemcileri, Grafik Kartlarını ve ısı Alıcıları Soğutmak İçin (1 gram) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Dosya Ekleri
Son düzenleme: