Asus n551jw-cn360t SSD takılır mı?

teamwiewer ile yardım etmeniz mümkünmü?
Üniversite yurdunda kalıyorum ve buradaki internet inanın çok kötü. Daha önce denedim teamwiewer'ı fakat internet yavaş olduğu için çalışmıyor.
Kolay bir işlem zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda 1.11'de L yazan yerde sizin boş olması lazım. İşte burada ekle diyerek bir harf seçeceksiniz. Ve sonra SSD bilgisayarım'a gelmiş olacak.
Eğer olmazsa yine de teamviewer ile yardım etmeye çalışırım.
 
pasif durumda seçeneği seçemiyorum
 

Dosya Ekleri

  • pasif.jpg
    pasif.jpg
    228,2 KB · Görüntüleme: 261
allah razı olsun :)
Ne demek hocam. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Ayrıca en başta söylediğiniz sık kullandığınız uygulamaları SSD'ye atan bir program olduğunu sanmıyorum. Siz kendiniz SSD'ye kurmalısınız uygulamaları.
Ayrıca size tavsiye Windows'u da SSD'ye kurun.
 
valla bilgisayar özürlüsüyüm :) bi internetten araştırıyım windows kurmayı bulamazsam gene rahatsız ederim :) ama çok sağolun gerçekten çok teşekkür ederim.
 
valla bilgisayar özürlüsüyüm :) bi internetten araştırıyım windows kurmayı bulamazsam gene rahatsız ederim :) ama çok sağolun gerçekten çok teşekkür ederim.
Baştan kısaca alayım isterseniz. Eğer elinizde Windows 7 veya Windows 8-8.1 lisansı (key)i varsa Windows 10'a aynı keyi girip kullanmaya başlayabiliyorsunuz.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Burada ihtiyacınız olan bütün bilgiler (İndirme, Kurulum USB'si hazırlama, Kurma) mevcut. Bende bir sıkıntınız olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı