Asus N552VW Cızırtı Sorunu

onurhanerk

Centipat
Katılım
11 Ocak 2020
Mesajlar
3
Merhaba. ASUS N552VW model bir cihaza sahibim. Cihazımın sağ orta bölümünden ince bir cızırtı sesi gelmekte. Ses her an gelmiyor. Fare hareketinde veya ekranda görsel açıdan bir değişim yaşandığında ses çıkıyor. Cihazın mimarisi gereği SSD'den geldiğini düşünerek 2 gün önce 3500 okuma hızlı bir SSD taktım. Ancak sorun düzelmedi. Ses işlemci konumundan gelmekte fakat sorunun kaynağını tam olarak çözebilmiş değilim. SSD için temiz kurulum yaptım. Kurulumdan sonra ses yoktu fakat driver güncellemelerini yapınca ses sorunu tekrar etmeye başladı. Driverlar ile belki sorunu çözebilirim diye düşünerek güvenli modda başlattım PC'yi. Ses kesildi. Güvenli modda iken ses gelmiyor. Fakat sorunun kaynağını hala bulabilmiş değilim. Anakart üzerindeki bobinler, fan, kötü durumda olan bataryam? Öneri veya bu konuda fikri olan birileri var mıdır?
 
Merhaba bende de aynı sorun var fareyi oynattığımda ses geliyor ayrıca gece sessiz ortamda ses rahatsız ediyor. Bir çözüm bulabildiniz mi? Bide hangi ssd yi taktınız?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı