Asus notebook ekran gelmeme sorunu

minacan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, asus notebook'um var. Bilgisayarı çalıştırdığımda ses geliyor fakat ekranda herhangi bir şey olmuyor. Ekran PC kapalı gibi tepkisiz. Benim için önemli olan ise PC içerisindeki fotoğraflar. Fotoğraflarımın tümü Yerel disk D kısmında. Fotoğraflarıma nasıl ulaşabilirim? Lütfen yardımcı olun. Tamirciye getirmem mümkün değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir darbe almadı. Sadece sürekli şarjda olması gerekiyor. Normal bir şekilde kapattım tekrar açmak istediğimde ise sorun ile karşılaştım.
Cihazımın modeli ASUS BCM92070MD_REF diski kendim çıkarabilir miyim? Denedim fakat zorlamak istemedim.

Video için teşekkürler. Cihazımı harici ekrana bağladım fakat görüntü gelmedi. Şimdi sökmeyi deneyeceğim.

Cihazı henüz sökemedim. Sorum şu: Söktüğümde sadece temizlemem yeterli olur mu? Sonra en etkili sonuç için ne yapmalıyım? Çünkü harici ekranda çalışmadı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı