Çözüldü ASUS Notebook Format Sonrası Batarya Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FOSLU SISTIK

Picopat
Yer
Öyle Bir Yerler İşte
Daha fazla  
ASUS marka notebook kullanıyorum. Windows 10 temiz kurulum yaptım sonrasında 3 saate yakın giden pil 30 dakika dayanmıyor. Ben anlamadım temiz kurulumdan önce Power4Gear (isminden emin değilim) diye bir program vardı, onunla alakası olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam resimde aldım linkinide vericem sizinde sürücülerinizin arasında mevcut
Hocam buda kaynak link unuttum ASUS Battery Health Charging - Introduction | Official Support | ASUS Global
Hocam resimde aldım linkinide vericem sizinde sürücülerinizin arasında mevcut
Hocam buda kaynak link unuttum ASUS Battery Health Charging - Introduction | Official Support | ASUS Global
Dostum ben attığın linkte bulamadım benim modelim için olanı bende de aynı sorun var. Asus akıllı pil yönetimi ve diğer asus özelliklerini nasıl geri yüklerim bilmiyorum.

Dostum ben attığın linkte bulamadım benim modelim için olanı bende de aynı sorun var. Asus akıllı pil yönetimi ve diğer asus özelliklerini nasıl geri yüklerim bilmiyorum.
Dostum kendi modelinin sayfasına gir oradan drivers kısmına gir. Windows 10 seç orada yoksa Win 8 seç bulursun.

Dostum kendi modelinin sayfasına gir oradan drivers kısmına gir. Windows 10 seç orada yoksa Win 8 seç bulursun.

Seçince bir sürü şey çıkıyor hangisi ASUS battery health hangisi diğer ASUS özellikleri bilmiyorum ki. Ayrıca eksikliğini gördüğüm sadece batarya kontrol diğerleri var mı yok mu bilmiyorum, yanlış bir şey de indirmek istemem.

Modeli yazar mısınız?

ASUS.

indir (2).png

X540UB-GO072T. Ayrıca bunu indirdim ama tıklayamıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı