ASUS notebook temızleme

0xtalha.eth

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar en son 1 yıl once laptopumu temızlemıstım. Şiımdı tekrar temızlemek ıstıyorum fakat arka kapaktakı vıdalardan 1 tanesı yalama olmus. Ne yaparsam yapayım acılmıyor, ne yapabılırım tavsıyelerınızı beklıyorum. (Klavye bozuk kusura bakmayın)

Yalama olan vidanın içerisine 1 damla japon yapıştırıcı dök. Tornavidanı japon yapıştırıcı döktüğün yere dik bir şekilde yerleştir ve kurumasını bekle. (Vidanın etrafına taşma riski olabileceğinden yapıştırıcıyı tornavidanın ucuna da temas ettirebilirsin.) Kuruduktan sonra döndürerek çıkarabilirsin.

Laptopumun termal macununu değiştireyim derken başıma gelen bir durum internetteki hiçbir şey çalışmamıştı lastik sokup tornavidayla aç diyenden tut saç kurutmayla ısıt gevşer açarsın diyene kadar tonla yöntem denemiştim en son bilgisyarcıya götürdüğümde vidayı elektrikli ısıtma aleti gibi bir şeyle ısıtarak plastiği eritip açmıştı umarım açabilirsin kolay bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…