Satılık Asus NVIDIA 750Ti Ekran Kartı

caliskan_seyfo

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Arkadaşlar 4-5 aylık (tam hatırlamıyorum) ekran kartımı satıyorum. Fiyat düz 425 TL'dir. Temizdir. Vatandan garantili ve kutu içeriği eksiksizdir. Kargo alıcı ödemeli olarak satacağım. Almayı düşünen ciddi arkadaşlar için numaram : 05377952988 Ürünün resimlerini şu an yükleyemiyorum. Kart hala sistemde takılı. İyi forumlar. Güven sorunu yaşayan arkadaşlarla buradan görüşebiliriz. Arkadaşlar yazmayı unutmuşum. Ürünün tam ismi Asus 750Ti Strix OC Edition. Nakit ihtiyacından satmaktayım. Whatsapp kullanıyorum.

Fiyat çok yüksek. O kartı 375'e anca satarsın. Hayırlı satışlar yinede.

Teşekkürler arkadaşlar. Pazarlık payı var dediğim gibi. Fiyat 400TL oldu.

Satın alacak büyük ihtimal faturanı göstermeni isteyecektir,o zamanın dolar kuruyla 4-5 ay kullanıma 50 lira indirim yapmış oluyorsun çünkü.İstediğin fiyata satamazsın büyük ihtitimal. Hayırlı satışlar, kolay gelsin hocam.

Satın alacak büyük ihtimal faturanı göstermeni isteyecektir,o zamanın dolar kuruyla 4-5 ay kullanıma 50 lira indirim yapmış oluyorsun çünkü.İstediğin fiyata satamazsın büyük ihtitimal. Hayırlı satışlar, kolay gelsin hocam.
Aynen katılıyorum sana kardeşim. Fatura üzerinden indirim yapması lazım.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğim gibi fatura vs. hepsi var. 475 Tl'ye almıştım şu an 520 TL'ye satılıyor. Alacak arkadaşlar telefon numaramdan bana ulaşabilirler. Her şeyi gösteririm. İyi sosyaller. Fiyat 400 Tl'dir.

Güncel.

Güncel.

Alma ihtimalim var fakat bütçem çok kısıtlı. En son ne kadar olur ?

400 TL verirsiniz. Kargoyu ben öderim. Numaranızı verin bi görüşelim.

Güncel.

Güncel.

Güncel.

Fiyat 380TL olmuştur.

Ürün satılmıştır. Konu kapanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı