Asus Nvidia GeForce GT 740 Nasıldır

1250 tl ye aldım babamın arkadaşını evkur tarzı bi mağazası var ordan aldım sıfır ama geri veremem ben mimarlık okuyorum autocad falan kullanıyorum bilgisayar çok lazım yani bilgisayarsız kalmamam lazım zaten bana kalsa toplardım babam acele etti gitti 1250 verip bu adı bilgisayar olan iğrenç cihazı aldı

Üzüldüm açıkçası. 1250 TL'ye daha iyi bir bilgisayar toplanabilirdi. Ama yine söylüyorum. İade etme imkanınız varsa kesinlikle edin. Deneyin hiç olmadı. Gerçekten 1250 TL değil 300 TL etmez. Ayrıca 300 TL'ye
Vatan Computer'dan bunları alabilirsiniz. Fakat işlemci sıkıntı çıkarabilir.

www.vatanbilgisayar.com: Sapphire R7 250 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

www.vatanbilgisayar.com: XIGMATEK X-CALİBRE SERİSİ 400W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Üzüldüm açıkçası. 1250 TL'ye daha iyi bir bilgisayar toplanabilirdi. Ama yine söylüyorum. İade etme imkanınız varsa kesinlikle edin. Deneyin hiç olmadı. Gerçekten 1250 TL değil 300 TL etmez. Ayrıca 300 TL'ye
Vatan Computer'dan bunları alabilirsiniz. Fakat işlemci sıkıntı çıkarabilir.

www.vatanbilgisayar.com: Sapphire R7 250 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

www.vatanbilgisayar.com: XIGMATEK X-CALİBRE SERİSİ 400W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Sonuçta alınmış. Israrla arkadaşın moralini bozmak doğru değil.

çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için

zaten bu casper mıydı neydi hayaletken daha güzeldi (buda günü espirisi olsun)

zaten ben bunu kötü olduğunu autocad de render alırken kastığında anlamıştım fakat iş işten geçti inşallah gün gelir daha iyilerine sahip oluruz hepimiz gerçi sizinkiler zaten öyledir :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı