ASUS onarım servisine güvenilmeli mi?

DeveloperBaris

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400H SK HYNIX ve KINGSTON16 GB DDR4 RAM RTX 3050 İntel 512 GB NWMe ssd
Laptopumun arka kapağının vida giren kısmı koptu ve vida yalama yaptı. Sizce ASUS onarıma göndersem bir sorunla karşılaşır mıyım? Tecrübeli kişiler cevap verirse memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopumun arka kapağının vida giren kısmı koptu ve vida yalama yaptı. Sizce ASUS onarıma göndersem bir sorunla karşılaşır mıyım? Tecrübeli kişiler cevap verirse memnun olurum.
Genellikle işlerini sallama yapıyorlar.Sadece olsun yeter diyorlar.Yani kısacası tekrar servise göndermek zorunda kalabilirsiniz.

Garantisi bitmemiş ise fiyat çıkmaz.

Onarım diyorum garanti değil.

Sizden kaynaklı bir sorun olduğu için iyi fiyat çıkartırlar gibi geliyor.

Öyle bir fiyat çıktı ki kanka şaştım kaldım zaten ondan dolayı soruyorum.

Genellikle işlerini sallama yapıyorlar. Sadece olsun yeter diyorlar. Yani kısacası tekrar servise göndermek zorunda kalabilirsiniz.

Yaşadın mı? öyle bir durum olay vs.

Bütçeniz varsa gönderin ama yani işlerini salma yapıyorlar.

Yaşadın mı? Öyle bir durum olay vs.

Arkadaşım yaşadı. Su dökülmüştü servise ggönderdik içinde vida gibi bir şey unutmuşlar.

Abi şimdi oradan başka güvenebileceğim hiçbir yer yok ama bir sorun çıkarsa naparıım bilmiyorum. Az para da değil verdiği fiyat.

Arkadaşım yaşadı. Su dökülmüştü servise ggönderdik içinde vida gibi bir şey unutmuşlar.

Onun dışında bir şey yaşadın mı?

Abi şimdi oradan başka güvenebileceğim hiçbir yer yok ama bir sorun çıkarsa naparıım bilmiyorum. Az para da değil verdiği fiyat.

Onun dışında bir şey yaşadın mı?

Hocam YouTube'da alper karadağ diye bir güvenilir bilgisayarcı var YouTube kanalının hakkında kısmında adresi telefon numarası yazıyor ara bir durumu bildir yardımcı olabilir belki Instagram üzerinden iletişime geç Kocaeli izmit de yanlış bilmiyorsam kargo ile gönderirseniz.

Hocam YouTube'da alper karadağ diye bir güvenilir bilgisayarcı var YouTube kanalının hakkında kısmında adresi telefon numarası yazıyor ara bir durumu bildir yardımcı olabilir belki Instagram üzerinden iletişime geç Kocaeli izmit de yanlış bilmiyorsam kargo ile gönderirseniz.
kendisiyle irtibata geçtim aslında o adamı youtubeden e biliyorum olabilir aslında

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı