8 Mart 2014 Mesaj: 7 Merhaba arkadaşlar. Size Asus P9X79 PRO anakartım ile yaptığım Overclock'u göstereceğim. Overclock öncesi; Asus Optimal ile overclock sonrası; Genişletmek için tıkla...
Merhaba arkadaşlar. Size Asus P9X79 PRO anakartım ile yaptığım Overclock'u göstereceğim. Overclock öncesi; Asus Optimal ile overclock sonrası;
Furkan Karakollu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2013 Mesajlar 1.310 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2014 #2 Overclok'a neden gerek duydun.
M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2014 #3 Her zaman sistemimizden daha iyi performans beklemişizdir. Asus anakartları böyle bir kolaylık sağlar.
Her zaman sistemimizden daha iyi performans beklemişizdir. Asus anakartları böyle bir kolaylık sağlar.
KS KS BOSSTAN Hectopat Katılım 30 Eylül 2012 Mesajlar 146 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 3d Animatör 10 Mart 2014 #4 Aslında özelliğin verimliliğini size göstermek için yaptım. Normal ayarı kullanıyorum.
L Love Hectopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 228 Çözümler 1 10 Mart 2014 #5 Gerçekten güzel özellik biz hala eski bilgisayarlarda takılalım.
C cyberkuvvet Hectopat Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 19 12 Mart 2014 #6 Benim şöle bir sorum olacak: bios'ta o.c. için asus optimal seçeneğini seçip pc'yi restart ettikten sonra bios'a girdiğimde ram frenkanslarını 1151 küsürlere düştüğünü görüyorum. Sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler. Sistem Özellikleri asus m5a99 pro r2.0 - anakart amd fx-8350 - işlemci g-skill 8gb(2x4) 1600 mhz - ram
Benim şöle bir sorum olacak: bios'ta o.c. için asus optimal seçeneğini seçip pc'yi restart ettikten sonra bios'a girdiğimde ram frenkanslarını 1151 küsürlere düştüğünü görüyorum. Sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler. Sistem Özellikleri asus m5a99 pro r2.0 - anakart amd fx-8350 - işlemci g-skill 8gb(2x4) 1600 mhz - ram
M Mert Ercan Ziyaretçi 13 Mart 2014 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI OC Genie - Man Vs. Machine: Four Automatic Overclocking Techs, Compared Gigabyte Smart QuickBoost - Man Vs. Machine: Four Automatic Overclocking Techs, Compared ASRock Optimized CPU OC - Man Vs. Machine: Four Automatic Overclocking Techs, Compared Boş boş konular açmayın, bırakın artık şu ASUS fanboyluğunu; özellik diye gösterdiğiniz ya da yeni farkına vardığınız şeyler diğer anakart üreticilerinde yıllardır var. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI OC Genie - Man Vs. Machine: Four Automatic Overclocking Techs, Compared Gigabyte Smart QuickBoost - Man Vs. Machine: Four Automatic Overclocking Techs, Compared ASRock Optimized CPU OC - Man Vs. Machine: Four Automatic Overclocking Techs, Compared Boş boş konular açmayın, bırakın artık şu ASUS fanboyluğunu; özellik diye gösterdiğiniz ya da yeni farkına vardığınız şeyler diğer anakart üreticilerinde yıllardır var.
Dark Gamer Megapat Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 730 Makaleler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mart 2014 #8 Videonun sonundaki Recep abinin gülüşüne. <3