Asus Optimal ile overclock( Tek Tık)

Merhaba arkadaşlar. Size Asus P9X79 PRO anakartım ile yaptığım Overclock'u göstereceğim.

Overclock öncesi;
wjOO7r.jpg

Asus Optimal ile overclock sonrası;
e2330q.jpg

Aslında özelliğin verimliliğini size göstermek için yaptım. Normal ayarı kullanıyorum.

Benim şöle bir sorum olacak: bios'ta o.c. için asus optimal seçeneğini seçip pc'yi restart ettikten sonra bios'a girdiğimde ram frenkanslarını 1151 küsürlere düştüğünü görüyorum. Sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler.

Sistem Özellikleri
asus m5a99 pro r2.0 - anakart
amd fx-8350 - işlemci
g-skill 8gb(2x4) 1600 mhz - ram

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MSI OC Genie - Man Vs. Machine: Four Automatic Overclocking Techs, Compared
Gigabyte Smart QuickBoost - Man Vs. Machine: Four Automatic Overclocking Techs, Compared
ASRock Optimized CPU OC - Man Vs. Machine: Four Automatic Overclocking Techs, Compared

Boş boş konular açmayın, bırakın artık şu ASUS fanboyluğunu; özellik diye gösterdiğiniz ya da yeni farkına vardığınız şeyler diğer anakart üreticilerinde yıllardır var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı