theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 14 Haziran 2023 #11 Jack İşte dedi: @theumtkyd evet, gelir. Herhangi bir tuşa bastıktan sonra sizi zaten az bekletip formata atacak. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam ya. Eski sistem diye beceremiyorum vallahi. Hocam 1 kere bastım olmadı bios menüsüne girer gibi birkaç kere mi basmam gerekiyordu? @Jack İşte Aa pardon geldi şimdi ekran teşekkürler.
Jack İşte dedi: @theumtkyd evet, gelir. Herhangi bir tuşa bastıktan sonra sizi zaten az bekletip formata atacak. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam ya. Eski sistem diye beceremiyorum vallahi. Hocam 1 kere bastım olmadı bios menüsüne girer gibi birkaç kere mi basmam gerekiyordu? @Jack İşte Aa pardon geldi şimdi ekran teşekkürler.
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.767 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2023 #12 @theumtkyd öyle deneyin, bir kez basınca olması gerekiyordu. Olmazsa keyboard support ayarını açın BIOS'tan.
@theumtkyd öyle deneyin, bir kez basınca olması gerekiyordu. Olmazsa keyboard support ayarını açın BIOS'tan.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 14 Haziran 2023 #13 İlk önce Windows açılır gibi windows işareti gelmişti bir anda format ekranına attı. @Jack İşte @Yiğitt35 hocam ürün anahtarı soruyor geçebilmemiz lazım burayı geçemiyor muyum? Windows 8.1.
İlk önce Windows açılır gibi windows işareti gelmişti bir anda format ekranına attı. @Jack İşte @Yiğitt35 hocam ürün anahtarı soruyor geçebilmemiz lazım burayı geçemiyor muyum? Windows 8.1.
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.767 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2023 #14 theumtkyd dedi: İlk önce Windows açılır gibi Windows işareti gelmişti bir anda format ekranına attı. Genişletmek için tıkla... Sizin adınıza sevindim, iyi Sosyal'ler. Bu arada bahsettiğim rehberi yaparsanız çok memnun olurum. Jack İşte dedi: Hocam bu arada anakart ile alakalı bir rehber yaparsanız sevinirim, bilgisayarcıdaki bilgisayara takacağım da, nasıl merak ediyorum ve pek bir şey bulamadım da. Genişletmek için tıkla... @theumtkyd konu dışına çıkmasın diye direkt başka bir konu atayım: Çözüldü: Windows 8.1 ürün anahtarı girmeden format
theumtkyd dedi: İlk önce Windows açılır gibi Windows işareti gelmişti bir anda format ekranına attı. Genişletmek için tıkla... Sizin adınıza sevindim, iyi Sosyal'ler. Bu arada bahsettiğim rehberi yaparsanız çok memnun olurum. Jack İşte dedi: Hocam bu arada anakart ile alakalı bir rehber yaparsanız sevinirim, bilgisayarcıdaki bilgisayara takacağım da, nasıl merak ediyorum ve pek bir şey bulamadım da. Genişletmek için tıkla... @theumtkyd konu dışına çıkmasın diye direkt başka bir konu atayım: Çözüldü: Windows 8.1 ürün anahtarı girmeden format
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 14 Haziran 2023 #15 Jack İşte dedi: Sizin adınıza sevindim, iyi Sosyal'ler. Bu arada bahsettiğim rehberi yaparsanız çok memnun olurum. @theumtkyd konu dışına çıkmasın diye direkt başka bir konu atayım: Çözüldü: Windows 8.1 ürün anahtarı girmeden format Genişletmek için tıkla... Of çok uğraşacağız yine.. @Jack İşte hocam peki ISO dosyasını usbye yazılmış halini mi açayım yoksa indirilmiş halini mi?
Jack İşte dedi: Sizin adınıza sevindim, iyi Sosyal'ler. Bu arada bahsettiğim rehberi yaparsanız çok memnun olurum. @theumtkyd konu dışına çıkmasın diye direkt başka bir konu atayım: Çözüldü: Windows 8.1 ürün anahtarı girmeden format Genişletmek için tıkla... Of çok uğraşacağız yine.. @Jack İşte hocam peki ISO dosyasını usbye yazılmış halini mi açayım yoksa indirilmiş halini mi?
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.767 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2023 #16 @theumtkyd USB'ye yazılmış haline o dosyayı sources içerisine atacaksınız.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 14 Haziran 2023 #17 Gerek yok onlara hocam. İnternette var kurulum keyleri, yapacak bir şey yok, sonradan halledersiniz etkinliştirmeyi.
Gerek yok onlara hocam. İnternette var kurulum keyleri, yapacak bir şey yok, sonradan halledersiniz etkinliştirmeyi.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 14 Haziran 2023 #18 Jack İşte dedi: @theumtkyd USB'ye yazılmış haline o dosyayı sources içerisine atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Bu ekrandayım. Normal midir? Yiğitt35 dedi: Gerek yok onlara hocam. İnternette var kurulum keyleri, yapacak bir şey yok, sonradan halledersiniz etkinliştirmeyi. Genişletmek için tıkla... İnternette paralı değil mi hocam?
Jack İşte dedi: @theumtkyd USB'ye yazılmış haline o dosyayı sources içerisine atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Bu ekrandayım. Normal midir? Yiğitt35 dedi: Gerek yok onlara hocam. İnternette var kurulum keyleri, yapacak bir şey yok, sonradan halledersiniz etkinliştirmeyi. Genişletmek için tıkla... İnternette paralı değil mi hocam?
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.767 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2023 #19 @theumtkyd pek normal değil, direkt herhangi bir tuşa basmanız daha iyi olurdu ama pek sorun olmaz. theumtkyd dedi: İnternette paralı değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Geçici kodlar var.
@theumtkyd pek normal değil, direkt herhangi bir tuşa basmanız daha iyi olurdu ama pek sorun olmaz. theumtkyd dedi: İnternette paralı değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Geçici kodlar var.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 14 Haziran 2023 #20 Jack İşte dedi: @theumtkyd pek normal değil, direkt herhangi bir tuşa basmanız daha iyi olurdu ama pek sorun olmaz. Geçici kodlar var. Genişletmek için tıkla... Atar mısınız hocam bir tane etkinleştirme ile işim yok zaten formatlayıp satacağım.
Jack İşte dedi: @theumtkyd pek normal değil, direkt herhangi bir tuşa basmanız daha iyi olurdu ama pek sorun olmaz. Geçici kodlar var. Genişletmek için tıkla... Atar mısınız hocam bir tane etkinleştirme ile işim yok zaten formatlayıp satacağım.