Asus P5G41T-M LX RAM Uyumu

Elucia

Hectopat
Daha fazla  
PSU 300-350.
Ram almayı düşünüyorum. Alırsam 4gb veya 2gb alıcam bunun için nelere dikkat etmem gerekir ?
1 tane 2gb ram'im var. Ekran kartı olmayınca oyunlarda performans denen bir şey olmuyor.

Teknopat Mainboard.jpg
Teknopat Memory.jpg
Teknopat SPD.jpg
Teknopat CPU.png

Resimleri yan yana sığdıramadım :S

upupup

Bir müşterimizin kartı da sizinki ile aynı idi. 2x 4GB Kingston 1333Mhz RAM taktık ekran gelmedi. 2x2GB Kingston takınca geldi. Herhalde RAM'lerin frekansını anakart ayarlayamadı ya da uyumlu değillerdi. Zaten anakartın uyumlu olduğu RAM'ler piyasada yok. Alacaksanız 1 tane dahaaynı frekansta 2GB alın dual olarak çalıştırın.

Senin anakart: Çift Kanal DDR3 1333(OC)/1066/800 destekliyo sen 1333 mhz hızında ram al 4 GB'lik iki tane.
8 GB olsun çok ta bişey tutmaz zaten sistemin performansı artar çift kanal kullan ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çoğu forumlarda araştırdım ama çoğu kişide ekran gelmeme-ram görünmeme gibi sorunlar yaşamış o yüzden 2 gb ram alırım 4e tamamlarım. Sonra ekran kartı alırım gt630 veya gt420 nasıl oyun performansında ? onlar olmassa r7 240 alabilirm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı