Asus P5G41T M-LX Sistem macOS ile Uyumlu mu?

firig

Decapat
Katılım
21 Nisan 2019
Mesajlar
7
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar.
macOS High Sierra'yı belirttiğim sistemde kullanmak istiyorum. İlk Hackintosh kurulumum olacağından sormak istiyorum: "Sistemim macOS ile uyumlu mudur?" Şimdiden teşekkürler.

Sistem Özellikleri:
İşlemci: Intel E8400 3.0GHz SSE4 Destekli
Ekran kartı: Asus HD5570 1GB DDR3 800MHz
RAM: Kingston 8GB DDR3 1066MHz (1333MHz'ye hızaşırtılabilir)
Anakart: Asus P5G41T M-LX LGA775 Legacy BIOS
HDD: Seagate 80GB 7200RPM SATA 2(1 reallocated sector)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurabilmeniz lazım. İşlemciniz SSE4.1 destekli diye araştırdım. Eğer daha alt bir desteği var ise Sierra ve öncesi sistemleri kurabilirsiniz.
 
Kurabilmeniz lazım. İşlemciniz SSE4.1 destekli diye araştırdım. Eğer daha alt bir desteği var ise Sierra ve öncesi sistemleri kurabilirsiniz.
Mojave ve sonrası SSE4.2 istiyor.
Ben de Sierra kurmayı planlıyordum çünkü VGA kullanıyorum ve Mojave VGA desteğini geri çekmiş.(ve işlemci özellikleri)

Ayrıca paylaştığınız dosya için de teşşekür ederim. Elimde RAW dosyası var sadece uyumluluğunu merak etmiştim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı