Merhaba Yiğit BeySSD ile ilgili olan o ayarı buraya da yazmanız ve neyi değiştirdiğinizi bize de söylemeniz iyi olur, ona göre yorum yaparız. İşlemcinin modelini bilmiyorum ama muhtemelen E5400'dür, basit işler için işe yarar, yükseltme yapmaya gerek var mı tartışılır? Anakartın Quad desteği var, en kötü Q6600 takabilirsiniz, ucuzdur. Bilgisayar hurdacılarından kasayı çok uyguna getirebilirsiniz.
Elimdeki parçaları satmam zor görünüyor eski oldukları için. Yeni bir anakartın üzerine yeni parçalar almak da bütçemi aşar. Zorunlu olarak bir SATA SSD alacağım orası kesin, işlemci ve ekran kartı kalır, RAM'i Kingston Value DDR3 4GB olarak alsam, kasayı da herhangi bir ATX mid tower olarak alsam sanırım bu iş çözülür. Hele durun, montaj sırasında da epey kafanızı şişiricem hahahhaaPSU 12V kanalından yanlış görmüyorsam 130W gibi bir şey verebiliyor, yani çok yüksek değil. İşlemci zaten 65W, şu an takılı olan işlemciden bahsediyorum. Aslında bana kalsa komple elden çıkarıp en azından LGA1156, Intel 1. nesil platforma yönelmeniz, fiyat olarak birbirlerine çok yakınlar. Bu LGA775 sistemlerden aslında pek hayır gelmez. Tabii hiç yoktan basit işleri halledersiniz şu anki sistemle, hiçbir güncelleme yapmayın derim, boşuna para harcamayın. SSD alın bir, bir de RAM 4 GB değilse 4 GB'a tamamlayın yeter. Ekran kartı olarak anakartın görüntü vermeye yarayan yonggası var, G41 Express Chipset diye, o yeterli gelir basit işlere.
Müsaitseniz dönüş yapar mısınız hocamPSU 12V kanalından yanlış görmüyorsam 130W gibi bir şey verebiliyor, yani çok yüksek değil. İşlemci zaten 65W, şu an takılı olan işlemciden bahsediyorum. Aslında bana kalsa komple elden çıkarıp en azından LGA1156, Intel 1. nesil platforma yönelmeniz, fiyat olarak birbirlerine çok yakınlar. Bu LGA775 sistemlerden aslında pek hayır gelmez. Tabii hiç yoktan basit işleri halledersiniz şu anki sistemle, hiçbir güncelleme yapmayın derim, boşuna para harcamayın. SSD alın bir, bir de RAM 4 GB değilse 4 GB'a tamamlayın yeter. Ekran kartı olarak anakartın görüntü vermeye yarayan yonggası var, G41 Express Chipset diye, o yeterli gelir basit işlere.
Elimdeki parçaları satmam zor görünüyor eski oldukları için. Yeni bir anakartın üzerine yeni parçalar almak da bütçemi aşar. Zorunlu olarak bir SATA SSD alacağım orası kesin, işlemci ve ekran kartı kalır, RAM'i Kingston Value DDR3 4 GB olarak alsam, kasayı da herhangi bir ATX mid Tower olarak alsam sanırım bu iş çözülür. Hele durun, montaj sırasında da epey kafanızı şişireceğim hahahhaa
Şaka bir yana, bu şekilde yapsam olur mu?
Müsaitseniz dönüş yapar mısınız hocam
Tamam, şimdi finalde SSD sıfır öbür parçalar ikinci el alınıyor. Siparişini bugün yarın veririm. Yardımınız için teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Parçalar gelince montajı için yardım isteyebilir miyim sizden yine müsait olur iseniz? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum da.O şekilde yaparsanız olur ama RAM'i ikinci elden daha ucuza alabilirsiniz, kasayı da aynı şekilde.
Tamam, şimdi finalde SSD sıfır öbür parçalar ikinci el alınıyor. Siparişini bugün yarın veririm. Yardımınız için teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Parçalar gelince montajı için yardım isteyebilir miyim sizden yine müsait olur iseniz? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum da.
HP 120Gb 345M7AA S650 560-480MB 345M7AA Ssd Harddisk - Fiyatı, Yorumları
HP 120Gb 345M7AA S650 560-480MB 345M7AA Ssd Harddisk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yarın bu 3 parçayı sipariş ediyorum. İnşallah kazasız belasız ulaşır.
HP 120Gb 345M7AA S650 560-480MB 345M7AA Ssd Harddisk - Fiyatı, Yorumları
HP 120Gb 345M7AA S650 560-480MB 345M7AA Ssd Harddisk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yarın bu 3 parçayı sipariş ediyorum. İnşallah kazasız belasız ulaşır.
HP S650 Ssd 2,5" 240Gb 450/560Mb (Model:345M8AA) - Fiyatı, Yorumları
HP S650 Ssd 2,5" 240Gb 450/560Mb (Model:345M8AA) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ya da bu SSD.