zexslayers Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 12 20 Mayıs 2020 #11 Mctavish dedi: Harddisklerin performansı bellidir zaten genelinin hızı aynı. Bence 240 GB alıp hem Windows hem de GTA 5 kurun. Genişletmek için tıkla... Fiyatı bana fazla maximum 230 lira verebilirim.
Mctavish dedi: Harddisklerin performansı bellidir zaten genelinin hızı aynı. Bence 240 GB alıp hem Windows hem de GTA 5 kurun. Genişletmek için tıkla... Fiyatı bana fazla maximum 230 lira verebilirim.
Mctavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.216 Çözümler 6 Yer İstanbul 20 Mayıs 2020 #12 zexslayers dedi: Fiyatı bana fazla maximum 230 lira verebilirim. Genişletmek için tıkla... Ozaman sistemi HDD ye kurun.GTA 5 'i ise SSD ye kurun oyun içi harita yüklenmesi daha hızlı olur.
zexslayers dedi: Fiyatı bana fazla maximum 230 lira verebilirim. Genişletmek için tıkla... Ozaman sistemi HDD ye kurun.GTA 5 'i ise SSD ye kurun oyun içi harita yüklenmesi daha hızlı olur.
zexslayers Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 12 20 Mayıs 2020 #13 Mctavish dedi: Harddisklerin performansı bellidir zaten genelinin hızı aynı. Bence 240 GB alıp hem Windows hem de GTA 5 kurun. Genişletmek için tıkla... Malesef o kadar bütçem yok ama 120'lik alsam ona sistem kursam diğer HDD'ye de oyunları kursam nasıl olur? Mctavish dedi: Ozaman sistemi HDD ye kurun.GTA 5 'i ise SSD ye kurun oyun içi harita yüklenmesi daha hızlı olur. Genişletmek için tıkla... bu daha mantıklı geldi teşekkürler
Mctavish dedi: Harddisklerin performansı bellidir zaten genelinin hızı aynı. Bence 240 GB alıp hem Windows hem de GTA 5 kurun. Genişletmek için tıkla... Malesef o kadar bütçem yok ama 120'lik alsam ona sistem kursam diğer HDD'ye de oyunları kursam nasıl olur? Mctavish dedi: Ozaman sistemi HDD ye kurun.GTA 5 'i ise SSD ye kurun oyun içi harita yüklenmesi daha hızlı olur. Genişletmek için tıkla... bu daha mantıklı geldi teşekkürler
Mctavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.216 Çözümler 6 Yer İstanbul 20 Mayıs 2020 #14 zexslayers dedi: Malesef o kadar bütçem yok ama 120'lik alsam ona sistem kursam diğer HDD'ye de oyunları kursam nasıl olur? bu daha mantıklı geldi teşekkürler Genişletmek için tıkla... Sağolun ne demek ben teşekkür ederim.
zexslayers dedi: Malesef o kadar bütçem yok ama 120'lik alsam ona sistem kursam diğer HDD'ye de oyunları kursam nasıl olur? bu daha mantıklı geldi teşekkürler Genişletmek için tıkla... Sağolun ne demek ben teşekkür ederim.