Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önce Asus P5G41T' nin hangi modelini kullanıyorsun? Bunu tam olarak yaz. Burada kimse senin kasanın içindeki anakartın tam modelini bilmiyordur muhtemelen. Bilen varsa müneccim falandır.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Bu dosyayı indir ve Fat32 de biçimlendirilmiş flash belleğinin içine at. Rardan çıkartmayı unutma. ROM dosyasını flash belleğe atacaksın.
P5g41t-m lx anakartına diğer işlemcim ile sorunsuz çalışıyor dediğin işlemcini tak ve çalıştır.
BIOS' a gir ve tools sekmesine gel. Ardından Ez Flash2 ye bas ve oradan flash belleğinin içine attığın ROM dosyasını bul ve yükle.
Yükleme bitince bilgisayarın açılmasını bekle. Windows ekranı geldikten sonra başlat sekmesinden bilgisayarını kapat.
Bilgisayarın fişlerini çıkart ve E5450 işlemcini tak.
Dediklerinizi denedim ama hala görüntü alamadım. Klavye ışıkları 1 defa yanıp sönüyor. Galiba işlemcide bir sorun var. GTX 750ti'i yeteri kadar besleyebilecek başka bir işlemci önerin var mı hocam yoksa x5460 almayı düşünüyorum. Bir de eğer x5460 alırsam 400w psu var yeterli olur mu?