Asus P5G41t ve Xeon E5450 birlikte çalışmaması

aquafire

Decapat
Bilgisayarımda şu an düşük bir seviye işemci var ve BIOS güncelledim. E5450 taktım fakat görüntü yine alamadım. Sizce sorun nerede olabilir?

Pardon unutmuşum. Asus P5g41t-m lx tam model senin dediğin gibi yaptım hocam ama yine görüntü gelmedi. Diğer işlemcim ile sorunsuz çalışıyor şu an

1. Bu dosyayı indir ve Fat32 de biçimlendirilmiş flash belleğinin içine at. Rardan çıkartmayı unutma. ROM dosyasını flash belleğe atacaksın.
  2. P5g41t-m lx anakartına diğer işlemcim ile sorunsuz çalışıyor dediğin işlemcini tak ve çalıştır.
  3. BIOS' a gir ve tools sekmesine gel. Ardından Ez Flash2 ye bas ve oradan flash belleğinin içine attığın ROM dosyasını bul ve yükle.
  4. Yükleme bitince bilgisayarın açılmasını bekle. Windows ekranı geldikten sonra başlat sekmesinden bilgisayarını kapat.
  5. Bilgisayarın fişlerini çıkart ve E5450 işlemcini tak.
  6. Bilgisayarını tekrar çalıştır.

Dediklerinizi denedim ama hala görüntü alamadım. Klavye ışıkları 1 defa yanıp sönüyor. Galiba işlemcide bir sorun var. GTX 750ti'i yeteri kadar besleyebilecek başka bir işlemci önerin var mı hocam yoksa x5460 almayı düşünüyorum. Bir de eğer x5460 alırsam 400w psu var yeterli olur mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı