ASUS P5GC-MX/GBL Anakarta DDR2 RAM Sorunu ?

Nevzat Şentürk

Hectopat
Makaleler
2
Yer
KOCAELİ
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1 GB ya da 2 GB DDR2 Ram alıcam ama internetten hangi ramleri desteklediğine baktım anakartımın.
Değişik değişik markalar var bir Kingstonu anladım o da 1 GB destekliyor acaba 2 GB Tek modül RAM alsam taksam bendede 1 GB bakkal RAM'i var.
Toplam 3 GB olucak ama ben korkuyorum desteklemiyor diye boşuna almıyım diyorum.
Siz ne yapma mı önerirsiniz ?
1 GB Kingston 667 MHz almak istiyorum ya da 2 GB Kingston 667 MHz Alıcam ?
Bir yardım ederseniz çok sevinirim.

Sistem Özelliklerim :

• ASUS P5GC-MX/GBL Anakart
  • İntel Pentium Dual Core E2200 2.20 GHz İşlemci
  • 1 GB DDR2 RAM
  • 280 Watt Güç Kaynağı
  • BROSS 8030D Marka Kasa
  • 3 Fan 80 MM
  • 160 GB Hard Disk Samsung

Farklı marka-model bellekleri aynı anakart üzerinde kullanmak uyuşmazlıklara neden olur. Mavi ekranlara sebep olabilir
Aynı marka-model kit bellekler almanız, bir kutuda beraber gelen 2'li belleklerden almanızı tavsiye ederim.

Farklı bellekler de uyumlu çalışabilir ancak genelde hep sorun yaşatır. 2X2 veya 2x1 kullanabilirsiniz ancak aynı belleklerden olmasına dikkat etmelisin.

Teşekkür ederim açıklamanız için. Ben farklı kullanmak zorunda kalıcam ama kit bulmak zor. Bi de para sıkıntısı var. En fazla 50 60 lira para bulabilirim. Bana mağazası olan ya da kapıda ödeme seçeneği olan bir yerden önerebilir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı