Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 29 Ekim 2012 #21 GMABooster :: Download GMABooster'ı denedin mi bilmiyorum ama bu adamlar 2,4 kat hız artışı sağlıyor diyorlar. Sürücüye baktım da... Date: 10/02/2009 Intel farkı... Recep abi sence Windows 8 sürücüsü çıkar mı ?
GMABooster :: Download GMABooster'ı denedin mi bilmiyorum ama bu adamlar 2,4 kat hız artışı sağlıyor diyorlar. Sürücüye baktım da... Date: 10/02/2009 Intel farkı... Recep abi sence Windows 8 sürücüsü çıkar mı ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Ekim 2012 #22 GMA965 için bile çıktı, bunun için de çıkmıştır. Ama Microsoft kendi yüklüyor.
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2012 #23 Recep Baltaş dedi: Bana sorarsan Avast'ı kaldır MSE kur derim. Avast bu sistemi yorabilir. Windows'un bütün güncelleştirmelerini ayp. Ayrıca BIOS'u da güncelle: Beta Version 0407 https://www.technopat.net/forum/masaustu-bilgisayarlar/5452-asus-ez-flash-2-ile-bios-guncelleme.html Bir de bu ekran kartı ile Most Wanted gibi bir oyunu oynayabilmen kesinlikle mümkün değil. Burada bir yanlışlık var. Yine de güncel sürücü burada: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18228&lang=eng&OSVersion=Windows%207%20Ultimate%2C%2064-bit%20version*&DownloadType=Drivers Bence 20 TL'ye ikinci el bir 8400 GS alırsan Intel 950'den sonra çağ atlamış olur o sistem Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Şu an güncellemeleri devam ediyor. Birazdan hepsi bitecek. Dediklerinizi harfiyen yapacağım. Yeni bir donanım alma gibi bir düşüncem yok zira pek kullanmıyoruz. Ama yine de aklımda bulunur m3Rt dedi: GMABooster :: Download GMABooster'ı denedin mi bilmiyorum ama bu adamlar 2,4 kat hız artışı sağlıyor diyorlar. Sürücüye baktım da... Date: 10/02/2009 Intel farkı... Recep abi sence Windows 8 sürücüsü çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Bunu da kurayım teşekkürler
Recep Baltaş dedi: Bana sorarsan Avast'ı kaldır MSE kur derim. Avast bu sistemi yorabilir. Windows'un bütün güncelleştirmelerini ayp. Ayrıca BIOS'u da güncelle: Beta Version 0407 https://www.technopat.net/forum/masaustu-bilgisayarlar/5452-asus-ez-flash-2-ile-bios-guncelleme.html Bir de bu ekran kartı ile Most Wanted gibi bir oyunu oynayabilmen kesinlikle mümkün değil. Burada bir yanlışlık var. Yine de güncel sürücü burada: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18228&lang=eng&OSVersion=Windows%207%20Ultimate%2C%2064-bit%20version*&DownloadType=Drivers Bence 20 TL'ye ikinci el bir 8400 GS alırsan Intel 950'den sonra çağ atlamış olur o sistem Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Şu an güncellemeleri devam ediyor. Birazdan hepsi bitecek. Dediklerinizi harfiyen yapacağım. Yeni bir donanım alma gibi bir düşüncem yok zira pek kullanmıyoruz. Ama yine de aklımda bulunur m3Rt dedi: GMABooster :: Download GMABooster'ı denedin mi bilmiyorum ama bu adamlar 2,4 kat hız artışı sağlıyor diyorlar. Sürücüye baktım da... Date: 10/02/2009 Intel farkı... Recep abi sence Windows 8 sürücüsü çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Bunu da kurayım teşekkürler
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 29 Ekim 2012 #24 Merak ettim şimdi Performans farkı oldu mu ?
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2012 #25 m3Rt dedi: Merak ettim şimdi Performans farkı oldu mu ? Genişletmek için tıkla... Dur daha yeni başladım - - - Güncellendi - - - Recep Bey, gönderdiğiniz BIOS ROM' u EZ Flash 2 ile yükledim fakat önceki versiyon 09.00.10' du. Şimdiki ise 08.00.10 oldu. Bir sorun mu var acaba ? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2012
m3Rt dedi: Merak ettim şimdi Performans farkı oldu mu ? Genişletmek için tıkla... Dur daha yeni başladım - - - Güncellendi - - - Recep Bey, gönderdiğiniz BIOS ROM' u EZ Flash 2 ile yükledim fakat önceki versiyon 09.00.10' du. Şimdiki ise 08.00.10 oldu. Bir sorun mu var acaba ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 30 Ekim 2012 #26 M.CaN dedi: Dur daha yeni başladım - - - Güncellendi - - - Recep Bey, gönderdiğiniz BIOS ROM' u EZ Flash 2 ile yükledim fakat önceki versiyon 09.00.10' du. Şimdiki ise 08.00.10 oldu. Bir sorun mu var acaba ? Genişletmek için tıkla... En son sürüm o idi. Senin anakartta daha güncel bir sürüm olması mümkün değil
M.CaN dedi: Dur daha yeni başladım - - - Güncellendi - - - Recep Bey, gönderdiğiniz BIOS ROM' u EZ Flash 2 ile yükledim fakat önceki versiyon 09.00.10' du. Şimdiki ise 08.00.10 oldu. Bir sorun mu var acaba ? Genişletmek için tıkla... En son sürüm o idi. Senin anakartta daha güncel bir sürüm olması mümkün değil
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2012 #27 mevsres dedi: Ne yaptın şimdi sen bitti mi? Genişletmek için tıkla... Evet bitti. Güncelleştirmeler ve sürücülerle ilgili hafif pürüzlerin dışında bir şey yok Recep Baltaş dedi: En son sürüm o idi. Senin anakartta daha güncel bir sürüm olması mümkün değil Genişletmek için tıkla... Tamam. Ben de emin olmak için anakartın sitesinden indirip tekrar güncelleştirdim. En güncel sürüm bu bence de Teşekkür ederim tekrar.
mevsres dedi: Ne yaptın şimdi sen bitti mi? Genişletmek için tıkla... Evet bitti. Güncelleştirmeler ve sürücülerle ilgili hafif pürüzlerin dışında bir şey yok Recep Baltaş dedi: En son sürüm o idi. Senin anakartta daha güncel bir sürüm olması mümkün değil Genişletmek için tıkla... Tamam. Ben de emin olmak için anakartın sitesinden indirip tekrar güncelleştirdim. En güncel sürüm bu bence de Teşekkür ederim tekrar.
S Soner samet Hectopat Katılım 30 Eylül 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2015 #28 Anakart aynısı bendede var kasa calisiyor ama ekrana görüntü gelmiyor deli oldum lutfen yardim edin cmous yaptım olmadı bios piliniı çıkartıp taktim olmadi ram i çıkartıp taktım gene olmadı lütfen yardım edin
Anakart aynısı bendede var kasa calisiyor ama ekrana görüntü gelmiyor deli oldum lutfen yardim edin cmous yaptım olmadı bios piliniı çıkartıp taktim olmadi ram i çıkartıp taktım gene olmadı lütfen yardım edin